čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
.. ma bježi od tih privatnih firmi.. daj se lijepo zaposli u kakvom ministarstvu ili agenciji 
ja sam u privatnom i meni je super!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
- Spol: M
Cooleech je napisao/la:UPDATE: Bio na drugom razgovoru za posao.. šanse da me prime u ovu drugu firmu (da ih ne reklamiram) su prilično velike (50%, od četvorice uzimaju dvojicu) tako da sam još cca 10 dana "na iglama" kad će mi javit što i kako dalje.
![]()
![]()
![]()
Izmol'te koju zame.

sretno coece
- holden
Dobio Alcatela sa FFOS, deluje fantastično za te pare, šljaka bez problema verzija 1.3 a upravo se updejta na 2.0.
Ali više sutra kad se vratim s koncerta Prti Bee Gee!
Ali više sutra kad se vratim s koncerta Prti Bee Gee!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Cooleech
- Moderator
Vrlo rječito!vision je napisao/la:...
@bertone: Ako MUP prima..
Pa, dobro.. jel' morala bit' jabuka?audiosl4ve je napisao/la:
Thnx!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- vision
- Spol: ♂
Ma smeta mi kad toliko dana treba čekati a da ne znaš na čemu si. Imao sam sličnu situaciju pa to mrzim, što je problem odlučiti ili ocijeniti odma i gotovo.
Ovako kad ni sam ne znaš ideš tražiti treći posao pa ako se posreći da može da se dobije posao e tek je onda *****, jer ne znaš što bi odabrao, bolji posao ali treba čekati i nadati se da ćeš biti odabran ili ovaj na vrijeme.
Nego sretno i da ti se ne ponovi prošlogodišnje iskustvo.
Ovako kad ni sam ne znaš ideš tražiti treći posao pa ako se posreći da može da se dobije posao e tek je onda *****, jer ne znaš što bi odabrao, bolji posao ali treba čekati i nadati se da ćeš biti odabran ili ovaj na vrijeme.
Nego sretno i da ti se ne ponovi prošlogodišnje iskustvo.
Pa čuo sam nekog lika neki dan na TV-u da priča kako se krenulo sa evaluacijom hrvatske granice za ulazak u Schengen.. e sad, između redova kako je naša granica prema BiH i Srb velika nešto mi govori da će trebati ljudi za pokriti toliku granicu te da bi se mogao maknuti moratorij za zabrane zapošljavanja u MUP-u.. usput negdje sam čuo da je taj lik sa TV-a tvoj sugrađanin, a kako ipak živimo u Hr.. de raspitaj se maloCooleech je napisao/la: @bertone: Ako MUP prima..![]()
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Arch naš koji jesi...Cooleech je napisao/la: Izmol'te koju zame.
Ne da mi se dalje, ali zato držim palčeve (jabuku).

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Sretno Cooleech, držim fige majstore!!Cooleech je napisao/la:UPDATE: Bio na drugom razgovoru za posao.. šanse da me prime u ovu drugu firmu (da ih ne reklamiram) su prilično velike (50%, od četvorice uzimaju dvojicu) tako da sam još cca 10 dana "na iglama" kad će mi javit što i kako dalje.
![]()
![]()
![]()
Izmol'te koju zame.