Težina nije problem, to se lako moda raskopavanjem miša i stavljanjem utega
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Kupi i javi dojmove.. današnji miševi su dugački cca 90-100 mm, a meni treba od barem 120 mm jer mi inače vrgovi prstiju prelaze jedan cijeli zglob preko miša i moram držati zgrčenu šaku što užasno umara zapešće 
Razumijem te u potpunosti jer i ja imam ogromnu šaku i onda standardni miševi doslovno ubijaju šaku. A na taj način možeš pobrati i sindrom karpalnog tunela a to je ozbiljan problem (svirači i ljudi koji većinu dana koriste kompove su skloni tome)... Evo linka sa službene stranice. Kabel je dugačak 1.8 metara 
EDIT: Evo dimenzija
EDIT: Evo dimenzija
Zadnja izmjena: trzalica, dana/u 02 ožu 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
- vision
- Spol: ♂
Od viška glava ne boli, za monitor si u pravu, za ovo ostalo kakvo je takvo jebertone je napisao/la:.. kaj ti vrijedi super jaki CPU ili tona RAM-a kad se zglob ruke umori nakon 15 minuta ili su boje na monitoru isprane
Miša je lako naći, zavisi koliko dugo je bio u kuću
Budem se sutra zaletio do Instara (to mi je pet minuta od doma) pa probam u živo kako leži u ruci.. imaju i model umjerenije boje
.. valjda se radi o istom modelu 
Iako mi se ne čini da je (dovoljno) velik, barem prema ovom videubertone je napisao/la:Budem se sutra zaletio do Instara (to mi je pet minuta od doma) pa probam u živo kako leži u ruci.. imaju i model umjerenije boje.. valjda se radi o istom modelu
- audiosl4ve
- Spol: M
bertone ljudi jako hvale logitech g502 proteus core. Poveci je, tezak i odlicne ergonomije. Kosta puno ali od 5-6 ljudi za koje znam da ga imaju cuo sam samo rijeci hvale. Ima logitech svojih dobrih izdanja ali istina nisu kao prije
Najbolje ti je da odeš isprobati kako ti leži u ruci... Nekako sumnjam da imaš veću šaku od mene ali sve je mogućebertone je napisao/la:Iako mi se ne čini da je (dovoljno) velik, barem prema ovom videubertone je napisao/la:Budem se sutra zaletio do Instara (to mi je pet minuta od doma) pa probam u živo kako leži u ruci.. imaju i model umjerenije boje.. valjda se radi o istom modelu
![]()
Jutros sam se probudio i zaključio da je danas dan za čišćenje (i slaganje HP-a, istina da je slabiji od trenutnog desktopa no navikao sam se na njega, a i još je malo tiši) 

.. tako da ću miša eventualno ići isprobati poslijepodne ako stignem.

.. tako da ću miša eventualno ići isprobati poslijepodne ako stignem.
Ako nemaš šaku kao Hobit, onda je sve mogućetrzalica je napisao/la: Najbolje ti je da odeš isprobati kako ti leži u ruci... Nekako sumnjam da imaš veću šaku od mene ali sve je mogućeKada isprobaš napiši dojmove
- oldman
- Spol: M
@Bertone, sretno i dobru zabavu.