Pozdrav
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- cobra
- Spol: M
Pozdrav
Evo red da se i ja predstavim.Zovem se Andrijano ali me mnogi poznaju pod nadimkom cobra(internetom i sirom okolicom).Vec nekoliko mjeseci sam vjerni linux forumas i mislim da nam je trebalo ovako nesto.Ovdje sam nasao rjesenja za sve probleme vezane uz linux i mogu reci da svima svaka cast koji izlaze u susret bas kao sto sam i sam spreman uskociti ako treba.Preko ovog foruma naucio sam puno o linuxu a i tako ga zavolio.Sto se tice distribucija promjenio sam ih mnogo ali mi Linux mint i Ubuntu najvise leze,nekako mi je gnome bolji od kde-a,iako sam poslije xandrosa prvi op.sistem imao mandrivu 2008.1 kojom sam bio jako zadovoljan.Ali kako se bavim i muzikom trazio sam distribucije koje mi mogu pruziti programe vezane za bavljenje glazbom tako da je tu uskocio Ubuntu sa dobrim starim Audacity-jem i Jokosher-om za snimanje,editiranje i obradu glazbe.Inace sam iz Malog Losinja gdje isto imamo otvorenu linux zajednicu za koju ne mogu reci da je bas aktivna(prezentacije,susreti),pa mi je eto ovaj forum jedini preostao da s ljudima razmjenjujem iskustva.lijep pozdrav od cobre i drzmo se zajedno jer sve nas je vise.
- Suko
- Site Admin
Re: Pozdrav
Dobrodošao! welcome
Lijepo predstavljanje.
Lijepo predstavljanje.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Dobrodošao! welcome
Profil ispuni
Profil ispuni
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- masnipalac
živija, i dobro došao,
pozzz iz južnijeg otoka (Krapanj)
i jasam sam ovde, a izgleda i u široj okolici

pozzz iz južnijeg otoka (Krapanj)
i jasam sam ovde, a izgleda i u široj okolici
Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika 
- ziko
sta u malom losinju ima linux zajednica????
mislim, nisam imo pojima, a ko to vodi, kako to funkcionira??
btw, dobrodosao na forum
mislim, nisam imo pojima, a ko to vodi, kako to funkcionira??
btw, dobrodosao na forum
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
http://mllinux.malilosinj.info/ziko je napisao/la:sta u malom losinju ima linux zajednica????
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.