Pozdrav
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav
Ja sam Aleksandar (atila-ri) iz Rijeke, s linuxom sam se susreo 2005 (Debian), sistem sam uglavnom koristio kao server (web, game, file sharing...) Do sada sam koristio oboje windows i Debian, a prije nekoliko dana sam se odlučio oprostiti s windowsima i prebaciti sve na linux. Sada koristim debian weezy na serveru i po prvi puta ubuntu 14.10 x64. Uglavnom sada kad sam posve na linuxu imam i početnička pitanja jer konfiguracija debiana je isla uglavnom copy paste s neta u terminal. Nadam se da vas necu previse umoriti pocetnickim pitanjima. Koliko vidim ima dosta vec odgovorenih tema na forumu, pa se nadam da cu pronaci puno stvari koje jos uvjek neznam.
- vision
- Spol: ♂
Re: Pozdrav
sada možeš polako za svaku naredbu da čitaš i pokušaš shvatiti što radiatila-ri je napisao/la:...uglavnom copy paste s neta u terminal.
dobrodošao
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Dobronamdoša!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Dobro nam dosao, ugodno druzenje ti zelim 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Hvala svima