Poznato je da Thunar ima mogućnost otvaranja tabova, ali nema mogućnost split view / extra pane. Od sada je i to moguće uz zaseban patch. Funkcija se ne prikazuje u meniju, već se pokreće i gasi tipkom F3. Sve je još u testnoj fazi, tako da su mogući bugovi.
Thunar mi je, otkako podržava tabove, jedan od najdražih file managera. Ovo sa split viewom će biti super, iako i bez toga je zakon.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Thunar mi je, otkako podržava tabove, jedan od najdražih file managera. Ovo sa split viewom će biti super, iako i bez toga je zakon.
Tako je, to je relativno nedavno uvedeno i stvarno mu je podiglo funkcionalnost. Vjerujem da se i ova vijest dugo čekala
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Da si rekao Caja ili Nautilus, pa ajd'.. ovako nema smisla.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!