Abzeenth je napisao/la:Pa ne moraš zamijeniti, samo napravi multi-boot Dodaj Manjaro da ga isprobaš, vidi kako radi na tom hardveru, pa ako sve bude dobro i ako ti se svidi, možeš ga ostaviti "za stalno", a onda ovo drugo maknuti ako treba. Tako ti je najsigurnije
Ah znaš koliko bi puta na dan čuo dreku kroz stan, papaaaa šta mi je sa kompom, ne ide to kod njih dvojice još [emoji2]
iwinux je napisao/la:Nevjerovatno koliko ljudi hvale ovaj Manjaro. Vec par dana razmisljam da kod djece, suse zamjenim sa njim, a i ja bi imao priliku i vremena da ga upoznam. Moze mi neko iskreno dati savjet, da uradim ili ne?
Abzeenth je napisao/la:Pa ne moraš zamijeniti, samo napravi multi-boot Dodaj Manjaro da ga isprobaš, vidi kako radi na tom hardveru, pa ako sve bude dobro i ako ti se svidi, možeš ga ostaviti "za stalno", a onda ovo drugo maknuti ako treba. Tako ti je najsigurnije
Dobro ti Abz veli.
Ja već dugo "vozim" i Suse i Manjaro u multi-bootu.
Oba su KDE i složeni da izgledaju jednako, osim wallpapera, da ipak znam u kojem sam OS-u .
Zadovoljan sam.
Vrlo.
Instalirao sam u virtualci Manjaro 0.8.10 xfce..Oduševljen sam izgledom i brzinom. Malo ću još pogledat kako se ponaša pa će vjerojatno ići za glavni OS ili dual boot sa Kubuntu.
Različita je sintaksa u terminalu ali naviknit ću se. Preporuka za probat
Ekipa, kako vam je prošao današnji veliki update? Ja sam imao 259 paketa za nadograditi
Sve super radi jedino sam morao ostati na legacy 304.xx driverima za nVidiu jer 340.xx ne rade baš dobro sa Compizom...