Bug in Bash shell
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Bug in Bash shell
Probao ove testove sa linka na Ubuntuu 14.10 beta i prošao ih je sve.
coolaid je napisao/la:Ni na Manjaru nema dodatnih propusta.
Manjaro je još uvijek ranjiv na CVE-2014-7169.demento je napisao/la: http://sistemac.carnet.hr/node/1436
Daje mi slijedeći rezultat:
Kod: Označi sve
bash: x: line 1: syntax error near unexpected token `='
bash: x: line 1: `'
bash: error importing function definition for `x'
Mon Sep 29 21:34:02 CEST 2014
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Čudno za Manjaro, Arch je pokrpan još jučer ili prekjučer.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
evo prije 5 minuta ponovo na archu novi update - bash-4.3.027-1
People disagree with me. I just ignore them.
- Cooleech
- Moderator
Yep, upravo nadogradio. Jučer ili prekjučer sam imao nadogradnju basha i već je sve bilo pokrpano. Očito su još nešto našli.. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- holden
openSUSE zakrpljen
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Ova verzija basha (bash-4.3.027-1) riješava CVE-2014-7169. Evo, baš je ta verzija basha stigla i na Manjaro i sada je sve kako treba zakrpano.Cooleech je napisao/la:Yep, upravo nadogradio. Jučer ili prekjučer sam imao nadogradnju basha i već je sve bilo pokrpano. Očito su još nešto našli..