pozdrav svima!

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
vanja.krk
Spol: M
Kontakt:

pozdrav svima!

Post Postao/la vanja.krk »

pročitah na twitteru da fali članova na forumu, pa rekoh, da pripomognem! :D
ja sam vanja, trenutno sam na krku, linux me odavno (potajno) interesira, ali nikako da ga priglim 100%. uvijek mi fali podrška za ovo, podrška za ono, pa linijom manjeg otpora čekam neku drugu distibuciju, neki novi ubuntu i dalje se vrtim na windowsima. možda tu pronađem rješenja za moje neprelaženje na linux. vidjet ću... :?

za sada toliko i do čitanja.

pozdrav svima!

vanja
zole052

Re: pozdrav svima!

Post Postao/la zole052 »

welcome da nas bude puuuno :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

vanja.krk je napisao/la:pročitah na twitteru da fali članova na forumu, pa rekoh, da pripomognem! :D
ja sam vanja, trenutno sam na krku, linux me odavno (potajno) interesira, ali nikako da ga priglim 100%. uvijek mi fali podrška za ovo, podrška za ono, pa linijom manjeg otpora čekam neku drugu distibuciju, neki novi ubuntu i dalje se vrtim na windowsima. možda tu pronađem rješenja za moje neprelaženje na linux. vidjet ću... :?

za sada toliko i do čitanja.

pozdrav svima!

vanja
Welcome!

a podrska za sto ti fali ?
Neki hardware, ili software?
Zadnja izmjena: kaiwan, dana/u 07 svi 2009, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Pozdrav i dobrodošao! Nadam se da ćeš naći distru koja ti odgovara ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
vanja.krk
Kontakt:

Post Postao/la vanja.krk »

kaiwan je napisao/la:
a podrska za sto ti fali ?
Neki hardware, ili software?
mada ovo nije mjesto za proširivanje rasprave, nisam nikada mogao upogoniti tv kartice (pci i usb), klasični modem (dobro, on mi je zbilja trebao dva-tri puta), zatim nikada nisam siguran da li je driver za grafičku instaliran ili ne, "driver je neautoriziran" kaže ubuntu. a kada nađem driver za ati-ja, onda me vrti u krug kako ga ne mogu, tj, ne smijem instalirati jer nisam administrator. ni sudo ne pomaže, nemam ovlasti i bok. a jedini sam korisnik na računalu. ah, da, ni bt nije uspio raditi. smiješno je da je jedini bt (polovično) proradio na malom asusuEEE. ali ubuntu... :?:

eto, da ne zagušim prostor. morat' ću početi ispočetka, i jedno po jedno rješavati. pa se nadam da će jednog dana i kod mene proraditi kako spada.

hvala!

pozdrav!!!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

vanja.krk je napisao/la: eto, da ne zagušim prostor. morat' ću početi ispočetka, i jedno po jedno rješavati. pa se nadam da će jednog dana i kod mene proraditi kako spada.
Da, da. To je jedini ispravni način :)
Odgovori