TOP TEMA: Fedora Fan Club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- bikerbj
- Spol: M
Re: TOP TEMA: Fedora Fan Club
društvo, može li se selinux na fedori isključiti tj. dali je potreban za normalan rad....
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Može. Ja ga gotovo uvijek isključim jer mi se ne da definirati nova SELinux pravila za custom pakete... Ali ako se radi o serveru (računalu stalno dostupno "izvana"), onda treba ipak uzeti u obzir da SELinux donosi dobar dodatni set sigurnosnih mjera, pa ako neka od aplikacija "popusti", ostatak sustava neće biti lako kompromitiran.bikerbj je napisao/la:društvo, može li se selinux na fedori isključiti tj. dali je potreban za normalan rad....
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Stvarno, toliko mjeseci ni a ni b ni mu o Fedori. Nit problema nit muke. Bit će, najbolja distra! 
Those who stand for nothing fall for anything.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Dragi korisnici fedore, da vam malo spammam temu (je, dobro vidite, tekst je isti ko u Arch fan klubu, ubuntu fan klubu i suse fan klubu
).
Trebam novu ikonu za Fedora forum koja će se prikazivat na početnoj stranici foruma. Dimenzije moraju biti
60px*60px. Ikona smije biti jpg, png, bmp, a možebitno i svg.
Molim vas prijedloge u temu: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 23&t=11858
Trebam novu ikonu za Fedora forum koja će se prikazivat na početnoj stranici foruma. Dimenzije moraju biti
60px*60px. Ikona smije biti jpg, png, bmp, a možebitno i svg.
Molim vas prijedloge u temu: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 23&t=11858
- blast beat
Ovih dana sam baš nadobijao Linux promo materijala, između ostalog i Fedora stiker od dečka koji radi za Red Hat. 

- calisto053
- Moderator
Mi tebe proglasimo forumasem mjeseca, a ti nama ostalima malo razdijelis tih stvarcica... 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- blast beat
calisto053 je napisao/la:Mi tebe proglasimo forumasem mjeseca, a ti nama ostalima malo razdijelis tih stvarcica...
Nemam puno, imam još 2 Red Hat bedža, njihovu hemijsku i privezak za ključeve.
- calisto053
- Moderator
Dobro, nema potrebe svima nabijati na nos kako si dobro prosao...

jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ma sad će tebi striček bertone poslati jednu openSuse vezicu da mi ne budeš tužancalisto053 je napisao/la:Dobro, nema potrebe svima nabijati na nos kako si dobro prosao...![]()

- calisto053
- Moderator
Svi nešto imaju osim mene! Uvijek ja nahebem...