čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Pre 14ak dana mi riknuo jedan jedini piksel na ekranu (da li je to moguće uopšte) u donjem desnom uglu, i toliko me nervira da jao 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
@holden
Ako je samo jedan, nije problem. Ali zna ti to biti progresivno.
Ako je samo jedan, nije problem. Ali zna ti to biti progresivno.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Jel si ga probao oživit, masirat i slično, ima uputa raznih.holden je napisao/la:Pre 14ak dana mi riknuo jedan jedini piksel na ekranu (da li je to moguće uopšte) u donjem desnom uglu, i toliko me nervira da jao
Ozbiljno.
Where there is a gui there's a way.
- holden
Niet.
Kako dođem do uputstva, kucam 'pixel massage' u ddg?
/ozbiljno
pogledaću, hvala ti!
Kako dođem do uputstva, kucam 'pixel massage' u ddg?
/ozbiljno
pogledaću, hvala ti!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Cooleech
- Moderator
@Abz: za čišćenje pećnice prvo nabavi zaštitnu masku, olitiga respirator. Ima kupit onih papirnatih, neloši su za taj posao (isprobano). 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Da li možete slati PP? Jer meni stalno ostaju pod ODLAZNO, ne pod POSLANO, a nisam ih ni slao do sada, pa...
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
stoji u odlazno sve dok onaj kojem si slao ne procita,,,,, tek kad procita ide u poslano jer phpbb to racuna kao primljeno i onda tebi to registrira kao uspjesno poslanogoran_ je napisao/la:Da li možete slati PP? Jer meni stalno ostaju pod ODLAZNO, ne pod POSLANO, a nisam ih ni slao do sada, pa...
- Abzeenth
- Site Admin
GOTOVO JE!
I did it
Trajalo je kraće nego što sam mislila...tj. možda sam i mogla pustiti da sredstvo djeluje duže, ali ionako se sve već bilo otopilo. Nije bilo tako strašno. Kao i obično u životu, previše sam se uzrujavala unaprijed
Istina, smrad je bio grozan i nadisala sam se tih isparavanja pa mi se sad vrti u glavi
a da ne spominjem da su spužve bile totalno crne i uništene od te prljavštine
Sad nije baš sasvim dobro očišćeno, ima još masnih dijelova ali bmk
u svakom slučaju je bolje nego prije, a ako se majci to ne sviđa, slobodno nek sama počisti.
Žrtve su jedna stara majica kojom sam brisala iznutra i moja kosa jer mi se vrh repa umočio u sredstvo za odmašćivanje
ali to sam samo odrezala
Hvala svima na savjetima i podršci, sad znam gdje mogu pitati kad opet bude trebalo nešto čistiti
@ goran
Za privatne poruke - to što stoje u Outboxu ne znači da nisu poslane ili da ih ne možeš slati, već samo da ih primatelj još nije pročitao. Kad ih otvori i pročita, one se prebace u Sent Items. Samo bez nepotrebne panike.
I did it
Trajalo je kraće nego što sam mislila...tj. možda sam i mogla pustiti da sredstvo djeluje duže, ali ionako se sve već bilo otopilo. Nije bilo tako strašno. Kao i obično u životu, previše sam se uzrujavala unaprijed
Sad nije baš sasvim dobro očišćeno, ima još masnih dijelova ali bmk
Žrtve su jedna stara majica kojom sam brisala iznutra i moja kosa jer mi se vrh repa umočio u sredstvo za odmašćivanje
Hvala svima na savjetima i podršci, sad znam gdje mogu pitati kad opet bude trebalo nešto čistiti
@ goran
Za privatne poruke - to što stoje u Outboxu ne znači da nisu poslane ili da ih ne možeš slati, već samo da ih primatelj još nije pročitao. Kad ih otvori i pročita, one se prebace u Sent Items. Samo bez nepotrebne panike.
@speedy, Abz
Ok, tnx. Nisam ih nikad slao ovdje, a jako rijetko i na drugim forumima, tako da nemam pojma. Confusing it is, hmmm...
Ok, tnx. Nisam ih nikad slao ovdje, a jako rijetko i na drugim forumima, tako da nemam pojma. Confusing it is, hmmm...
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
@Abzeenth, ono tvoje "bmk" bi moglo opet završiti u mom potpisu.
Lagano umirem (od smijeha).
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe