čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

holden
Spol: M

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la holden »

Pre 14ak dana mi riknuo jedan jedini piksel na ekranu (da li je to moguće uopšte) u donjem desnom uglu, i toliko me nervira da jao :)
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
goran_

Post Postao/la goran_ »

@holden

Ako je samo jedan, nije problem. Ali zna ti to biti progresivno.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Fugu

Post Postao/la Fugu »

holden je napisao/la:Pre 14ak dana mi riknuo jedan jedini piksel na ekranu (da li je to moguće uopšte) u donjem desnom uglu, i toliko me nervira da jao :)
Jel si ga probao oživit, masirat i slično, ima uputa raznih.
Ozbiljno.
Where there is a gui there's a way.
holden

Post Postao/la holden »

Niet.

Kako dođem do uputstva, kucam 'pixel massage' u ddg? :D

/ozbiljno

pogledaću, hvala ti!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

@Abz: za čišćenje pećnice prvo nabavi zaštitnu masku, olitiga respirator. Ima kupit onih papirnatih, neloši su za taj posao (isprobano). ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
goran_

Post Postao/la goran_ »

Da li možete slati PP? Jer meni stalno ostaju pod ODLAZNO, ne pod POSLANO, a nisam ih ni slao do sada, pa...
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

goran_ je napisao/la:Da li možete slati PP? Jer meni stalno ostaju pod ODLAZNO, ne pod POSLANO, a nisam ih ni slao do sada, pa...
stoji u odlazno sve dok onaj kojem si slao ne procita,,,,, tek kad procita ide u poslano jer phpbb to racuna kao primljeno i onda tebi to registrira kao uspjesno poslano
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

GOTOVO JE! ::bravo
I did it :D

Trajalo je kraće nego što sam mislila...tj. možda sam i mogla pustiti da sredstvo djeluje duže, ali ionako se sve već bilo otopilo. Nije bilo tako strašno. Kao i obično u životu, previše sam se uzrujavala unaprijed :D Istina, smrad je bio grozan i nadisala sam se tih isparavanja pa mi se sad vrti u glavi rofl a da ne spominjem da su spužve bile totalno crne i uništene od te prljavštine :sokiran

Sad nije baš sasvim dobro očišćeno, ima još masnih dijelova ali bmk :kava u svakom slučaju je bolje nego prije, a ako se majci to ne sviđa, slobodno nek sama počisti.

Žrtve su jedna stara majica kojom sam brisala iznutra i moja kosa jer mi se vrh repa umočio u sredstvo za odmašćivanje pface ali to sam samo odrezala :hihi

Hvala svima na savjetima i podršci, sad znam gdje mogu pitati kad opet bude trebalo nešto čistiti :hihi

@ goran
Za privatne poruke - to što stoje u Outboxu ne znači da nisu poslane ili da ih ne možeš slati, već samo da ih primatelj još nije pročitao. Kad ih otvori i pročita, one se prebace u Sent Items. Samo bez nepotrebne panike.
goran_

Post Postao/la goran_ »

@speedy, Abz

Ok, tnx. Nisam ih nikad slao ovdje, a jako rijetko i na drugim forumima, tako da nemam pojma. Confusing it is, hmmm...
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

@Abzeenth, ono tvoje "bmk" bi moglo opet završiti u mom potpisu. :lulz :lulz :lulz Lagano umirem (od smijeha).
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Odgovori