Fugu je napisao/la:
Pečnica. Kod mene sam ja zadužen za tu rabotu. Nema elegantnog načina. Ako se ne zapusti nije preveliki bad. Ostaviš kemiju da odstoji, poslije počistiš, ako treba i ak ti se da ponoviš postupak. Dobro ispereš. Čuvaš oči, udove, odjeću, kuhinju. Vužgeš napu, napraviš propuh. Jako dobro isprat da ti klopa nema vonj po kemiji. Možeš ju uključiti praznu da se posuši/spali, ako ima ugrađene ventilatore još bolje. Uglavnom no big deal.
Ili još bolje reci dečku da je to muški posao.
Hvala na odgovoru
Nažalost, ova je dosta zapuštena. Jest nova, kupljena prije 2 godine (ili 3?) ali nikad nije čišćena
Preživjet ću valjda. Što je najgore što se može dogoditi?
OK, pazit ću...možda da nosim naočale dok čistim? Ne znam hoće li to pomoći. Hjoj, odgađam ovo već mjesecima, ali sad fakat moram očistiti, dolazi mi majka u inspekciju
Abzeenth je napisao/la:Što je najgore što se može dogoditi?
pa recite joj istinu
u najgorem slučaju ode emajl, i onda pećnicu možeš ....
znači dešava se da se pećnica a tako i neke druge stvari toliko zapušte da je "teško" očistiti, onda se lijepo od struganja i raznih hemikalija počne ljuštiti emajl, kasnije na to mjesto progori i eto ti što se može najgore desiti.
Onda možeš mijenjati samo pećnicu (taj dio unutra) ako je cijena razumljiva (da je jeftinije nego uzimati komplet novu), jest da ima onako posla za promijentit je ali i toga ima
nadam se da te nisam prepao jutros i da ćeš to očistiti
vision je napisao/la:
u najgorem slučaju ode emajl, i onda pećnicu možeš ....
znači dešava se da se pećnica a tako i neke druge stvari toliko zapušte da je "teško" očistiti, onda se lijepo od struganja i raznih hemikalija počne ljuštiti emajl, kasnije na to mjesto progori i eto ti što se može najgore desiti.
O shit
Ali dobro, nema veze, mene je više brinulo što je najgore što se može desiti *meni* dok čistim...za pećnicu me malo manje briga Što se i vidi iz činjenice da ju nisam čistila 2 godine
Ništa, vidimo se navečer ako preživim možda ću još malo proguglati neke savjete.
Ako umrem, obrišite moj account i postove
ma rokneš u nutra solnu kisleinu na par sati i problem riješen. Još ako je punica u blizini i nju nagovoriš da ostane u sobi, tim bolje.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kad je dugo zatvorena, zna biti problema s otvaranjem.
Ali problem je i što neke nove pećnice znaju biti zaključane.
Prvi serviser koji dođe, napravi vendor lock-in.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Nije provokacija. Tražio sam samo 2 tjedna da tema iz mog potpisa ostane otvorena.
Privatne poruke uopće ne mogu slati, ili ne znam da li odlaze jer ostaju stalno u ZA SLANJE.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE