Kako gamerske zajednice funkcionisu, kod njih je namanje jedna slika i obicno neki .gif
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
@potpisi
Kako gamerske zajednice funkcionisu, kod njih je namanje jedna slika i obicno neki .gif
Jel ovo BBS? pa ovo je naš forum i tebi se ne moramo prilagođavati, a ponajmanje se ne moramo prilagođavati drugim forumima. Još gore, za tvoje ponašanje bi na drugim forumima već dobio ban. Ako ti se ne sviđa ovo ovdje, nitko te ne forsira da tu budeš, slobodno odi na neki drugi forum.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Eto, upravo o tome i govorim. Samo sam dao primjer, ne moraš odmah na nož.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Evidentno moram. Jel sada bilo dosta ili moramo ići korak dalje u provođenju mjera uspostave discipline na forumu?goran_ je napisao/la:Eto, upravo o tome i govorim. Samo sam dao primjer, ne moraš odmah na nož.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
uf, dosta više o potpisima. Potpisi su dopušteni i nećemo mjenjat pravila po tom pitanju. Anketu zaboravite.
@goran_ tvoji postovi djeluju ko provokacija pa te molim da pripaziš malo kod postanja. Način na koji komuniciraš djeluje ko flame war koji ovdje kažnjavamo isključenjem.
Send from my Nokia 3110 using two fingers
@goran_ tvoji postovi djeluju ko provokacija pa te molim da pripaziš malo kod postanja. Način na koji komuniciraš djeluje ko flame war koji ovdje kažnjavamo isključenjem.
Send from my Nokia 3110 using two fingers
- blast beat
- Spol: M
Što ste odmah čoveka napali, ne deluje mi kao da troluje ili nešto slično. Svako ima pravo reći ako mu nešto smeta. I meni je iskreno malo nepregledno jer sam navikao na forume gde nema potpisa, ali nisam nikada potezao pitanje jer znam da velika većina nema problem sa time, a i ja sam ovde novajlija realno.
- dinosb
- Spol: M
Ako ide Zoidberg, idem i ja! 
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
- Abzeenth
- Site Admin
Je li itko od vas ikad čistio pećnicu?
Imate li kakvih savjeta za to, npr. kako ne umrijeti od otrovnih kemikalija koje se obično koriste za čišćenje?
Imate li kakvih savjeta za to, npr. kako ne umrijeti od otrovnih kemikalija koje se obično koriste za čišćenje?
Ajde da završimo s ovim:dinosb je napisao/la:Ako ide Zoidberg, idem i ja!
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 23&t=11923
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Odličan pokušaj da se konačno maknemo od predhodne diskusije. Počivala u miru. Mislim diskusija.Abzeenth je napisao/la:Je li itko od vas ikad čistio pećnicu?![]()
Pečnica. Kod mene sam ja zadužen za tu rabotu. Nema elegantnog načina. Ako se ne zapusti nije preveliki bad. Ostaviš kemiju da odstoji, poslije počistiš, ako treba i ak ti se da ponoviš postupak. Dobro ispereš. Čuvaš oči, udove, odjeću, kuhinju. Vužgeš napu, napraviš propuh. Jako dobro isprat da ti klopa nema vonj po kemiji. Možeš ju uključiti praznu da se posuši/spali, ako ima ugrađene ventilatore još bolje. Uglavnom no big deal.
Ili još bolje reci dečku da je to muški posao.
Where there is a gui there's a way.