tko je taj iweb ? zar nismo njega zabranili ?Abzeenth je napisao/la:E, ali kad ti maknemo potpis, onda će avatari biti problem. Morat ćemo i njih maknuti, ili će svi morati biti crno-bijeli. Nakon toga smajlići neće valjati, jer su različitih veličina, pa ćemo morati zabraniti upotrebu nekih. Samo bog zna koji je sljedeći korak nakon togaiweb je napisao/la:Ako mislite da su moji potpisi neprimjereni, slobodno tražite od drugih admina da mi maknu potpis ili prava za imati potpis.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Što je debilno, debilno je. Bilo kakva rasprava o potpisima koji ne krše pravila je upravo takva. Just my few cents.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
@cooleech
Maloprije ti je sig bio bolji, ozbiljno
Nema veze, složit ću si adblock ili greasemonkey kad stignem i EOT.
Maloprije ti je sig bio bolji, ozbiljno
Nema veze, složit ću si adblock ili greasemonkey kad stignem i EOT.
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
-
Staromodan
Došao je hladni jesenski pljusak nakon proljetnog nevremena,
a ja se zapitao gdje je nestala ona topla ljetna kiša.
Razočarano sam prolazio "društvenim" mrežama
tražeći nekadašnje društvo sa sadašnjih pustih ulica,
pa naišao na hrpu sada slučajnih poznanika,
koji zavodeći oponašaju pinki-kič poznanice,
koje nenadjebivo naslikavaju svoj pič po kenjarama.
Oh, kako je lijepo čuti,
kad onaj koji traži
na dobivenu pomoć odgovara:
"neda mi se" uhu ugodnim riječima.
Šta čovjeku preostaje,
osim utješna spoznaja:
da na mladima svijet ostaje,
te da budućnosti nema.
"Dosadan kao proljev" se odjavljuje.
a ja se zapitao gdje je nestala ona topla ljetna kiša.
Razočarano sam prolazio "društvenim" mrežama
tražeći nekadašnje društvo sa sadašnjih pustih ulica,
pa naišao na hrpu sada slučajnih poznanika,
koji zavodeći oponašaju pinki-kič poznanice,
koje nenadjebivo naslikavaju svoj pič po kenjarama.
Oh, kako je lijepo čuti,
kad onaj koji traži
na dobivenu pomoć odgovara:
"neda mi se" uhu ugodnim riječima.
Šta čovjeku preostaje,
osim utješna spoznaja:
da na mladima svijet ostaje,
te da budućnosti nema.
"Dosadan kao proljev" se odjavljuje.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Imamo mi i kutak za pjesnike:
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =22&t=8512
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =22&t=8512
@Staromodan
Dobivena pomoć, "neda mi se" ?
U ovom slučaju ne treba pomoć. Kad se stignem uhvatiti Greasemonkeya, ostavit ću negdje za ostale i gotovo.
Ideja je bila da se napravi mala skriptica koja bi automatski micala potpise ispod određenih nickova
AdBlock koliko vidim miče sve, a to ne želim.
Ovo je loša komunikacija. Ima previše nesporazuma, previše nerazumijevanja, previše krivih razmišljanja.
Svaka riječ se može krivo interpretirati, zaključci se krivo izvode, zauzimaju se pogrešni stavovi.
Zbog krive riječi, ili puno češće, krive interpretacije nečije riječi.
ili je u meni problem?
Dobivena pomoć, "neda mi se" ?
U ovom slučaju ne treba pomoć. Kad se stignem uhvatiti Greasemonkeya, ostavit ću negdje za ostale i gotovo.
Ideja je bila da se napravi mala skriptica koja bi automatski micala potpise ispod određenih nickova
AdBlock koliko vidim miče sve, a to ne želim.
Ovo je loša komunikacija. Ima previše nesporazuma, previše nerazumijevanja, previše krivih razmišljanja.
Svaka riječ se može krivo interpretirati, zaključci se krivo izvode, zauzimaju se pogrešni stavovi.
Zbog krive riječi, ili puno češće, krive interpretacije nečije riječi.
ili je u meni problem?
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
goran_ je napisao/la:ili je u meni problem?
da, zapravo je u tebi problem. tražiš dlaku u jajetu i želiš da se svi prilagode tebi.goran_ je napisao/la:
ili je u meni problem?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ha ne znam. Još na BBS-ovima, kad si ostavljao previše citata, dobio si odmah opomenu, a
kamoli potpisa. To se smatralo jednostavno nepristojnim.
Sad su stvari očito drugačije. Ali da ste neuredni, bome jeste.
kamoli potpisa. To se smatralo jednostavno nepristojnim.
Sad su stvari očito drugačije. Ali da ste neuredni, bome jeste.