TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Arch fan club
Nisam ni istraživao što sve ima. Kako koristiš color? --color ili kako?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
os7een
U pacman.conf ih imaš pod Misc Options i samo ih odkomentiraš.
Color mi je super jer dodaje raznolikost pri ispisu ( kao yaourt ) i odmah se može razlučiti šta je šta ( repo, ime, verzija, opis itd ), a TotalDownload je super kod većih instalacija i update-a jer možeš sa strane vidjet na koliko si i koliko ti još treba do kraja, dok npr bez toga možeš vidjeti samo koliko ti je 'trenutni' paket velik, koliko ti treba da ga dovršiš i na koliko si posto od njega a ne od cijelog procesa.
Color mi je super jer dodaje raznolikost pri ispisu ( kao yaourt ) i odmah se može razlučiti šta je šta ( repo, ime, verzija, opis itd ), a TotalDownload je super kod većih instalacija i update-a jer možeš sa strane vidjet na koliko si i koliko ti još treba do kraja, dok npr bez toga možeš vidjeti samo koliko ti je 'trenutni' paket velik, koliko ti treba da ga dovršiš i na koliko si posto od njega a ne od cijelog procesa.
VerbosePkgLists je isto zakon, puno je preglednije i ima više detalja 
One OS to rule them all, one OS to find them.
One OS to call them all, and in salvation bind them.
In the bright land of Linux, where the hackers play.
One OS to call them all, and in salvation bind them.
In the bright land of Linux, where the hackers play.
- vkrajacic89
- Kontakt:
Meni je super ILoveCandy opcija. Nije pretežito korisna ali dobijete malog pacmana koji papa u progress baru umjesto hash-ova 
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
- Cooleech
- Moderator
Eh, jučer je bio rođendan mom github profilu, a time i AIS skripti u obliku u kojem je i danas. Sa zakašnjenjem, neka joj je sretan prvi rođendan! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- blast beat
Neka joj je sretan rođendan i da nam donese još puno, puno novih Archera. 
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- blast beat
E ta je opcija zakon!!!!vkrajacic89 je napisao/la:Meni je super ILoveCandy opcija. Nije pretežito korisna ali dobijete malog pacmana koji papa u progress baru umjesto hash-ova
Totaldownload i Colors su isto zakon - superkorisne opcije!!