TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch fan club
što ne koristiš nešto manje zahtjevno?
- blast beat
- Spol: M
Nije mi baš toliko spor KDE, ali je sporiji nego na ovom snimku. Grafika mi je OK, RAM je OK, samo mi je CPU usko grlo, pa mi je žao da samo zbog toga koristim nešto što mi ne odgovara, KDE mi je savršen. Ni XFCE ni MATE mi ne leže, ponekad ubacim Cinnamon ili svoju openbox postavku da malo promenim navike.
Treba da dam jedno 15-20 evra i kupim polovan top class CPU za moje podnožje, pošto je ovaj moj najlošije nešto što se moglo staviti na ovo podnožje. 
onda sretno 
- blast beat
Hvala.
Evo stavio sam malo LXqt da probam, mrzi me podešavati openbox sada, taman će i nova 0.8 verzija uskoro.
- vkrajacic89
- Kontakt:
Ja sam stavio KDE prije nekih mjesec dana. Do tad sam bio na XFCE-u. Iskreno ne čini mi se toliko zahtjevan koliko drugi govore. Laptop je star 5 godina, ali leti sve na njemu. Kwin sa desktop efektima radi super, i to pod open source driverima. Sve u svemu, gg mi je KDE. 
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- blast beat
Evo da se javim da sam za veoma sitne pare uzeo polovan CPU koji je mnogo bolji od starog, kompjuter mi se preporodio, KDE na Arch-u prosto leti, a o ostalim okruženjima tek da ne pričam. 
-
os7een
Vlado, nisi trebao instalirati pulseaudio, zvuk ti je normalno radio samo ti je bio mutiran.
Trebao si samo u alsamixer-u otić do Speaker i stisnut 'M' da ti ga odmutira bez obzira što ti Master bio ok ( vidi na slici iznad ). Isto vrijedi i za slušalice ( ako ih koristiš ) pod Headphones ( mutirano ti je i smanjeno na nulu ).
Koristi li itko neke dodatne opcije kod pacmana ?
Meni su npr Color i TotalDownload opcije super i nije mi jasno zašto nisu po defaultu uključene