Vidimcoolaid je napisao/la:Nitko ne vidi 'disto' u naslovu?![]()
[ANKETA, lipanj 2014.] Disto release ciklus?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: [ANKETA, lipanj 2014.] Disto release ciklus?
Samo 36 glasova?
A ja sam mislio da će biti najaktivnija anketa do sada... 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ljeto dolazi. Ljudi su vani, ne vise po forumima pa je i glasova manje. 
Pod Rolling je mogao biti i Debian Testing a pogotovo Sid.. nema veze.
Glas sam dao za Rolling jer i sam koristim Testing koji smatram Half Rolling
distrom.
Rolling je nekako naj atraktivniji desktop korisnicima.
Dok je za poslovne potrebe definitivno bolji When Ready sistem.
Glas sam dao za Rolling jer i sam koristim Testing koji smatram Half Rolling
Rolling je nekako naj atraktivniji desktop korisnicima.
Dok je za poslovne potrebe definitivno bolji When Ready sistem.
Ubuntu bi trebao dobiti semi-rolling release za non LTS izdanja, nema smisla svakih 6 mjeseci nova verzija koja je podržana 9 mjeseci, ok nije teško reinstalirati Ubuntu ali bilo bi bolje da tko hoće potpunu stabilnost koristi LTS a tko hoće sve najnovije uzme obični Ubuntu koji ima semi-rolling updateove, to bi bilo idealno.
Može se zaključiti da smo rolling orijentirani?
Nije to loše, ideološki potpuno različito od svih drugih OS-eva iako se sličnu stvar postiže i upgrejdom distribucije na sljedeću verziju..
Meni osobno smeta što nema baš ultra stabilne distribuciju u tom modu... (ili možda ima??) eh, sad, što je tu uzrok a što posljedica... dalo bi se pričati.
Nego, spremni za sljedeću anketu?
Nije to loše, ideološki potpuno različito od svih drugih OS-eva iako se sličnu stvar postiže i upgrejdom distribucije na sljedeću verziju..
Meni osobno smeta što nema baš ultra stabilne distribuciju u tom modu... (ili možda ima??) eh, sad, što je tu uzrok a što posljedica... dalo bi se pričati.
Nego, spremni za sljedeću anketu?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- vkrajacic89
- Spol: M
- Kontakt:
Slažem se sa Sukom. U početku dok sam koristio Ubuntu, bilo mi je fora svakih pola godine dizat novi sustav. Kasnije me iskreno počelo živcirat. Probo sam par puta i upgrade na novu verziju al to je obično neslavno završilo. Od kad koristim Arch, I just keep on rollin! 
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
Iz toga razloga rolling distribucije se vrlo rijetko viđaju u enterprise okruženjima, previše su rizične, tko će pratiti sve bugove i probleme na stalno nadolazećem novom softveru, to bi bila noćna mora za održavanje i patchiranje, zamisli plaćeni support za rolling distribuciju koliko bi imao posla.stefan je napisao/la: