Samsung Galaxy Tab3 "8 ili Samsung Galaxy Tab3 "10.1??
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Samsung Galaxy Tab3 "8 ili Samsung Galaxy Tab3 "10.1??
Ako misliš pored androida imat i "normalnu" linux distru, onda Atom CPU, giga je solidna količina RAM-a. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Evo, ja imam Nexusa 10 s desetkom od ekrana i meni je ta veličina jako dobro sjela i zbog količine podataka koji se mogu odjednom prikazati i zbog veće tipkovnice po kojoj uredno tipkama s dvije ruke. Ja sigurno ne bih manji tablet.
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk
Hvala!
I ja nekako naginjem većem tabletu no zanimalo me da li netko ima tablet sa Intelovim CPU i kako se on ponaša u radu. Drugo, nisam nikad vidio u živo taj PLS LCD pa i tu imam male nedoumice
I ja nekako naginjem većem tabletu no zanimalo me da li netko ima tablet sa Intelovim CPU i kako se on ponaša u radu. Drugo, nisam nikad vidio u živo taj PLS LCD pa i tu imam male nedoumice
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja ne bi nikad kupio Androida s Intelovim procesorom.
Oni uvijek trose previse baterije, a performanse su uvijek losije od ARM-a.
A nije bas da ces ici stavljati neku distru na njega.
Oni uvijek trose previse baterije, a performanse su uvijek losije od ARM-a.
A nije bas da ces ici stavljati neku distru na njega.