e-Građani
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: e-Građani
Nisam, no već sam se zapitao na kakvoj je platformi izrađeno? No, bojim se vlasničkoj.
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk
Jesam, ne funkcionira problemi sa prijavom. Ima PDF , ali su tako sitna slova da ni sa naočalama nisam uspio pročitati.
Re: Odg: e-Građani
Pa jesi prvo išao u FINU po epass ili mtoken? bez toga ništa!vlado7 je napisao/la:Jesam, ne funkcionira problemi sa prijavom. Ima PDF , ali su tako sitna slova da ni sa naočalama nisam uspio pročitati.
Osnovne stvari funkcioniraju, odnosno ispis dokumenata, dok će valjda u idućoj fazi omogućiti i podnošenje zahtjeva, promjena liječnika i sl.
U početku je štekalo i sa dokumentima (domovnica, rodni list) sa porukom da nema podataka, ali sada funkcionira.
U početku je štekalo i sa dokumentima (domovnica, rodni list) sa porukom da nema podataka, ali sada funkcionira.
Pa cijela je stvar po meni dobro zamišljena, samo da radi i da se svi šalterski servisi uključe.
- Abzeenth
- Site Admin
Da, ja sam probala s AAI ali ništa se nije dogodilo
pretpostavila sam da je to zato što je sustav "u ranoj beti" pa mi se nije dalo dalje natezati s tim, iako sam možda trebala probati iz drugog browsera. Meh...
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Imao sam od ranije pass i korisničko ime na HZMO. Sada sam morao promijeniti taj u ovaj epass koji vrijedi za cijeli sustav e-građani. Sada imam pristup svom sandučiću i u HZMO, i na MUP-u, FINI, Zdravstvenom. NIsam sve još isprobao, ali radi ispis dokumenata u matičnom uredu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- PunkBastard
- Spol: M
Kad krenu korisnici navaljivati kao na ovu našu verziju moodle-a (loomen) pa se logirati ne možeš, sumnjam da će to u početku dobro raditi, a nisam baš siguran niti da će sve super raditi kad bude finalno. Zanimljivo je kako su hrvatski programeri dobri kada je u pitanju neki ovako program koji nema veze sa nečim državnim ili školstvom, programi budu lijepo optimizirani, dobro rade, rade se za strane kompanije, a kada je nešto državno ili za školstvo, užas.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.