LZS majice, sezona 2014 - otvoren natječaj za izradu majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: LZS majice, sezona 2014 - otvoren natječaj za izradu maj
Mislim da si zastranio.
Jos jedno bi naglasio da je cilj LZS-a promicati Linux i FLOSS. Ako na majici imamo tu ideju promicanja, majica je uspjela.
I kao sto nicky kaze, za najbolju majicu ce se glasati. Ako vecina odluci da je najbolja majica ta i ta, onda ce se ta majica i tiskati.
A dotad autori imaju kreativnu slobodu. Naravno, uz postivanje autorskih prava.
I osobno, ne bi imao nista protiv jedne majice s pingvinom. Pogotovo ako bi bila LZS majica i imala nasu adresu i logo.
Jos jedno bi naglasio da je cilj LZS-a promicati Linux i FLOSS. Ako na majici imamo tu ideju promicanja, majica je uspjela.
I kao sto nicky kaze, za najbolju majicu ce se glasati. Ako vecina odluci da je najbolja majica ta i ta, onda ce se ta majica i tiskati.
I osobno, ne bi imao nista protiv jedne majice s pingvinom. Pogotovo ako bi bila LZS majica i imala nasu adresu i logo.
Suko je napisao/la:Mislim da si zastranio.
i to je jedan od razloga zasto se linux opcenito nigdje nece progurati...
tj hoce samo ako ga "marko" nastavi gurati sa svojim ubuntuom kako je krenuo ocito je jedini koji razumije da se nemoze na sve previse ruzicasto gledati i malo smanjiti taj FLOSS oblak na kojem se putuje.... no whatever
Hrvatska i Italija nemaju puno toga zajednickog kao LZS i Linux.speedy je napisao/la: nemoze i jedno i drugo,,, iskreno na majicu koja nema isljucivo LZS logotip nebi ni stavio lzs link
dal pod hrvatski grb ide natpis "italija"? ili hrvatska pod onaj prepoznatljivi oblik cizme sto je italija?
LZS logo + lzs link
fora TUX + fora slogan
mix jednog i drugoga je ko saka u oko
Nekako mi se cini da na neki nacin pokusavas odvojiti Linux i LZS koliko god to ruzno zvucalo.
gagiD je napisao/la:Hrvatska i Italija nemaju puno toga zajednickog kao LZS i Linux.speedy je napisao/la: nemoze i jedno i drugo,,, iskreno na majicu koja nema isljucivo LZS logotip nebi ni stavio lzs link
dal pod hrvatski grb ide natpis "italija"? ili hrvatska pod onaj prepoznatljivi oblik cizme sto je italija?
LZS logo + lzs link
fora TUX + fora slogan
mix jednog i drugoga je ko saka u oko
Nekako mi se cini da na neki nacin pokusavas odvojiti Linux i LZS koliko god to ruzno zvucalo.
nepokusavam ih odvojiti ali ako vidis nekog XY tuxa sigurno ti nece LZS.com bit prvo sto ti padne na pamet
i za primjer samo da uzmemo pojavljivanje na bilo kakvim konferencijama itd evo bas nedavno je bila open suse konferencija..... zamisli cudna li cuda imali su zelene gecko majice a ne tux majice
zato skroz tupim da ako se rade LZS majice moraju reprezentirati LZS MORAJU BITI PREPOZNATLJIVE
tux koji sa strojnicom puca po prozoru je u svakom slucaju funny ali nije LZS vec je "fensi random linux majica" i NEMOZE se nazavat LZS majicom
LZS ima svoj vizualni identitet kojeg bi se trebao drzati bar do neke mjere i zato opet ponavljam ukoliko nije cisto i jasno naznacen LZS logo gore onda to NIJE lzs majica, plakat, baner, flyer, salica, sticker ili bilo sto drugo
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Ajmo smirit strasti.
Da bi izbjegli bilo kakve konflikte oko odabira dizajna imat ćemo anketu pa ćete svoje mišljenje moći izraziti u toj anketi. Do tad radije energiju uložite u izradu dizajna nego da se međusobno uvjeravate u svoje mišljenje.
@speedy molim te da ne koristiš velika slova jer se to na internetu smatra deranjem.
Da bi izbjegli bilo kakve konflikte oko odabira dizajna imat ćemo anketu pa ćete svoje mišljenje moći izraziti u toj anketi. Do tad radije energiju uložite u izradu dizajna nego da se međusobno uvjeravate u svoje mišljenje.
@speedy molim te da ne koristiš velika slova jer se to na internetu smatra deranjem.
zato ih i koristim Sherlocknicky je napisao/la: @speedy molim te da ne koristiš velika slova jer se to na internetu smatra deranjem.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Nije pristojno derati se na ljude. I molim da ovu raspravu zaključimo.speedy je napisao/la:zato ih i koristim Sherlocknicky je napisao/la: @speedy molim te da ne koristiš velika slova jer se to na internetu smatra deranjem.
Ljudi, ovo nema smisla. Radite majice kakve god želite, šaljite dizajne, a o tome što može biti na majici odlučit ćemo kasnije u anketi.
Prepirete se tu oko caps locka, for fucks sake, a to vrijeme i energiju možete utrošiti na daleko bolje načine.
Nadam se da nećete nastaviti s ovakvom raspravom.
Što se mene tiče, majice bi trebale imati neki LZS branding, bio to URL, logo ili neka stilizirana slova i nije bitno hoćemo li se mi istaknuti, bitno je da ćete vi voljeti nositi svoje majice i osjetiti taj neki osjećaj ponosa i pripadnosti kad ih obućete.
I sad bi vi tu o capsu.
Prepirete se tu oko caps locka, for fucks sake, a to vrijeme i energiju možete utrošiti na daleko bolje načine.
Nadam se da nećete nastaviti s ovakvom raspravom.
Što se mene tiče, majice bi trebale imati neki LZS branding, bio to URL, logo ili neka stilizirana slova i nije bitno hoćemo li se mi istaknuti, bitno je da ćete vi voljeti nositi svoje majice i osjetiti taj neki osjećaj ponosa i pripadnosti kad ih obućete.
I sad bi vi tu o capsu.
- Abzeenth
- Site Admin
Meni se jako sviđa ovaj stefanov prijedlog. Skroz je jednostavan i stylish
, super bi izgledao i na crnoj i na bijeloj podlozi. Možda ga možeš modificirati tako da naprijed ostane kako jest, a onda iza umjesto onog Tuxa staviti logo i URL. Znači, ovo sprijeda je "hook", nešto što će zaintrigirati ljude koji vide majicu, a ovo straga je objašnjenje - što zapravo znači taj LZS i odmah dobiju link gdje mogu saznati više o tom ako ih zanima.
Eto, ja bih takvu majicu kupila odmah.
Ovo prepiranje na zadnjih para strana mi nema smisla previše komentirati, ionako će biti anketa i glasovat će se za dizajn... Istina, u pravilima piše da on mora sadržavati logo, pa bi možda budući predlagači ideja trebali obratiti posebnu pažnju na to. S druge strane, ako je neki dizajn stvarno jako dobar i popularan, a slučajno nema logo...pa lako se taj logo ubaci negdje.
Dakle, chillax
Eto, ja bih takvu majicu kupila odmah.
Ovo prepiranje na zadnjih para strana mi nema smisla previše komentirati, ionako će biti anketa i glasovat će se za dizajn... Istina, u pravilima piše da on mora sadržavati logo, pa bi možda budući predlagači ideja trebali obratiti posebnu pažnju na to. S druge strane, ako je neki dizajn stvarno jako dobar i popularan, a slučajno nema logo...pa lako se taj logo ubaci negdje.
Dakle, chillax
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
I meni se isto jako sviđa stefanov prijedlog.