Bicikli

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

robi1kenobi
Spol: M

Re: Bicikli

Post Postao/la robi1kenobi »

Evo pile koju ću polako slagati. Radi se o 1990. Bianchi Mega Set čeličnoj rami. Grupa koju namjeravam staviti gore je Campagnolo Veloce compact, Campagnolo Vento kotači, Deda Elementi lulica i seatpost, Charge Spoon sic i Nitto Noodlebar volan.

Fotke:

slika

slika
blast beat

Post Postao/la blast beat »

Evo da se i ja priključim ovoj ekipi. Počeo sam pre jedno 20-ak dana voziti komšijski bicikl dok ne kupim svoj. Što je prvi put da ga vozim nakon 10 godina. :) Dok ne kupim svoj vozim samo kraće razdaljine, a kasnije planiram malo duže rute, čisto rekreativno. Tako da mi predstoji zanimacija oko proučavanja biciklova i gledati proći što jeftinije. :)
Zadnja izmjena: blast beat, dana/u 04 tra 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
zole052

Post Postao/la zole052 »

blast beat je napisao/la:Evo da se i ja priključim ovoj ekipi. Počeo sam pre jedno 20-ak dana voziti komšijski bicikl dok ne kupim svoj. Što je prvi put da ga vozim nakon 10 godina. :) Dok ne kupim svoj vozim samo kraće razdaljine, a kasnije planiram malo duže rute, čisto rekreativno.
ja na zalost imam puno aktivnosti pa ne stignem tako cesto ali uhvatim svaku priliku, nema sladjeg kada ti je pun k svega i svakoga sam otici biciklom u prirodu oliti na marjan :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
blast beat

Post Postao/la blast beat »

Upravo to, jako je dobar izduvni ventil, prosto se čovek odmori psihički od svega. A da ne spominjemo koliko je zdravo. I zavidim vama Splićanima što imate Marjan. :)
shicy

Post Postao/la shicy »

bicikla je dobra, ali trčanje je zakon ;)
trim staza na Marjanu pa do Instituta lipo i nazad kroz borovu šumu <3
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

Stigao mi novi bajs
slika
Danas sam odvozio prvu vožnju odlican je.
evo ako netko koristi endomondo
http://www.endomondo.com/profile/5737072 moj profil
i danas sam testirao stravu
http://www.strava.com/athletes/vlado

usput ako netko treba bajs
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/whee ... s-11175060
išao bi za 3300
novi je imam ga par dana
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ja sam si mislio čopiti sada neki bicikl, ali nisam 100% siguran što i koji. Jedino bi volio da ima amortizaciju.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
audiosl4ve

Post Postao/la audiosl4ve »

slika
eQuivalent
Kontakt:

Post Postao/la eQuivalent »

Eto i moj bajciklić koji već godinama (preko 10 godina) ganjam, sad ovih zadnjih mesec dana (kako je lepo vreme) gledam da dnevno prelazim oko 20 km, mada zna da se desi da i prebacim koji km, pa i dupliram, pa skoro i da tripliram :) naravno kad imam vremena.
Inače reč je o malo modifikovanom Caprjolo Harpoon biciklu (koji ja zovem Kaprdžolo) .

slika
zole052

Post Postao/la zole052 »

ima li netko neku staru ponicu? trebali bi mi neki rezervni dijelovi a ne mogu nigdje pronaci u splitu... ponude na PM

inace radi se o zvoncu i straznjem svjetlu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori