openSUSE 13.1

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bikerbj
Spol: M

Re: openSUSE 13.1

Post Postao/la bikerbj »

meni je clementine najdraži.....
Fugu

Post Postao/la Fugu »

bikerbj je napisao/la:meni je clementine najdraži.....
Meni isto. Pokušah s Amarokom, ali jednostavno neide.
Where there is a gui there's a way.
eQuivalent
Kontakt:

Post Postao/la eQuivalent »

Ubedljivo najbolji player za linux je Audacious. Za mene je on ono što je winamp za windows, samo je Audacious još bolji . Ima odličan zvuk, vrlo je lagan, nema mali mislion bespotrebnih dodataka koji bi ga samo otežavali poput Amaroka. Sve u svemu, ko god je do sad probao Audacious uglavnom se i zadržao na njemu. Znam puno ljudi koji ga koriste čak i na Windowsu i hvale.
blast beat

Post Postao/la blast beat »

"100 ljudi, 100 ćudi". ;) Ja sam audacious koristio samo kada sam počeo koristiti Linux baš zbog navike na winamp. Ali kada sam otkrio da neki programi imaju library (imam puno muzike i treba mi), mogućnost prikaza teksta pesme i još neke stvari otvorio mi se novi svet. Tako da ne postoji jedan najbolji player, već svako koristi ono što mu odgovara, nemamo svi iste potrebe i očekivanja od audio plejera. I meni je Clementine favorit, a od tih lightweight Deadbeef.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Kod: Označi sve

stefan@linux-lfk1:~> sudo zypper ref
root's password:
Repository 'Application:Geo' is up to date.
File '/repodata/repomd.xml' not found on medium 'http://download.opensuse.org/repositories/KDE:/Release:/412/openSUSE_13.1/'

Abort, retry, ignore? [a/r/i/? shows all options] (a): 
WTF sada?
Od jučer je isti error...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

oho!

Dobra stvar, ali treba ljude informirati. Dodati u tweaking temu...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
SuSe

Post Postao/la SuSe »

Eh, ja odradio update, nisam ni gledao on me vratio na 4.11... Dok gledam onda po portalima vidim ovu novost, hajd ovo je jako efikasnije, a ne da uvijek pratimo koja je zadnja verzija....
marko94

Post Postao/la marko94 »

Bok svima..Pokusavam staviti open suse 13.1 na laptop,ali bezuspjesno..Imam asus x501a, i GPT disk..Imam i Windows 8.1.. Problem je u tome sto nikako ne mogu podici live usb..probao sam napraviti bootabilan usb pomocu rufusa,unetbootina,itd..uvijek mi prikaze gresku :Failed to find MBR identifier.. neznam na koji nacin da vise napravim a da bude uspjesno ..moze pomoc ,please ?? Hvala
zole052

Post Postao/la zole052 »

marko94 je napisao/la:Bok svima..Pokusavam staviti open suse 13.1 na laptop,ali bezuspjesno..Imam asus x501a, i GPT disk..Imam i Windows 8.1.. Problem je u tome sto nikako ne mogu podici live usb..probao sam napraviti bootabilan usb pomocu rufusa,unetbootina,itd..uvijek mi prikaze gresku :Failed to find MBR identifier.. neznam na koji nacin da vise napravim a da bude uspjesno ..moze pomoc ,please ?? Hvala
https://github.com/downloads/openSUSE/k ... Writer.exe
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori