čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Ah, ništa onda: privremeno ugasit forum do slijedećeg većeg skandala/brejk njuza. Ovako žalibože para za hosting, održavanje i struju... Kad se nešto pametno dogodi, opet se upalimo i vozimo dok traje - ko turistička sezona 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Mene ne muci, niti sam gdje napisao bilo sto slicno.Ono sto jesam je samo da zamjecujem da je forum pust i da je to istina i naveo sam zasto je tomu tako da je neka druga prica, ali ne pratis sta pisem.Nigdje nisam napisao zasto se ne pise ili mora da se pise ili sta tko radi pa se ne pise.Samoinicijativno odgovaras na pitanja koja uopce nisu postavljena, bar sa moje strane.Abzeenth je napisao/la:
I šta s tim?Pa neka je pust. Ne mora se stalno o nečemu diskutirati. Neki od nas, recimo, imaju hrpu posla za obaviti i nemaju vremena stalno piskarati po forumu. Studenti vjerojatno uče ili rade nešto za faks. Ima i ljudi kojima je dovoljno samo koristiti Linux i nemaju potrebu komentirati svaku vijest koja se pojavi, već dolaze na forum samo kad imaju neki problem.
Uostalom, ako vas to toliko muči, pišite i diskutirajte - vas dvojica, možda vam se netko pridruži ako budete dovoljno zanimljivi/konstruktivni/kontroverzni/što god je danas popularno
Sent from my iPad using Tapatalk
-
eQuivalent
- Kontakt:
Ostavi ženu da priča ... šta misliš jel ima sladak glasić?
- vision
- Spol: ♂
kako je krenulo, calisto053 će imati još jedan potpis, ako dođe do svađe 
- calisto053
- Moderator
Vjerujem da ima sladak glasić, ali aministratorske ovlasti koje ima su poprilično žestoke. Nisi ni prvi ni zadnji koji se pravio pametan provocirajući cure na ovom forumu. Ni jedan takav nije dugo ostaoeQuivalent je napisao/la:Ostavi ženu da priča ... šta misliš jel ima sladak glasić?
PS:
@ vision - bez brige, imamo dežurne troll hountere
Zadnja izmjena: calisto053, dana/u 25 ožu 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
eQuivalent
- Kontakt:
Gde ti vidiš da sam provocirao gospođicu administratoricu???calisto053 je napisao/la:Vjerujem da ima sladak glasić, ali aministratorske ovlasti koje ima su poprilično žestoke. Nisi ni prvi ni zadnji koji se pravio pametan provocirajući cure na ovom forumu. Ni jedan takav nije dugo ostaoeQuivalent je napisao/la:Ostavi ženu da priča ... šta misliš jel ima sladak glasić?
PS:
@ vision - bez brige, imamo dežurne troll hountere
- Abzeenth
- Site Admin
Ne brinite, nećemo se svađati
Naime, ja neću više "samoinicijativno odgovarati na pitanja koja nisu postavljena" jer ovo je forum, a svi znamo da se na forumima ništa ne smije samoinicijativno pisati, već se isključivo mora odgovarati na ono što je eksplicitno napisano u tuđim postovima
Jel' tako?
Možda bi se više pisalo po forumu da neki sugovornici nisu tako nafrljeni

Naime, ja neću više "samoinicijativno odgovarati na pitanja koja nisu postavljena" jer ovo je forum, a svi znamo da se na forumima ništa ne smije samoinicijativno pisati, već se isključivo mora odgovarati na ono što je eksplicitno napisano u tuđim postovima
Možda bi se više pisalo po forumu da neki sugovornici nisu tako nafrljeni
-
eQuivalent
- Kontakt:
Tako je
( a ko ju je tako? neko ce sad da pita )
da te žena sada čita ovdje eQuivalent ...
:P:P
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
A brate, neki ljudi će stvorit prepirku i iz načina na koji netko diše..

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.