Sad napiši knjigu o tome i namlati masne pare
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: čavrljanje
shrike, otkrio si toplu vodu
@abzeenth
Odlična ideja! Prodavanje tople vode je unosan biznis!
@bertone i coolech
Duster mi čak dobro izgleda, a ovaj njihov renegade me podsjeća na neke igračke koje sam imao ko klinac
Odlična ideja! Prodavanje tople vode je unosan biznis!
@bertone i coolech
Duster mi čak dobro izgleda, a ovaj njihov renegade me podsjeća na neke igračke koje sam imao ko klinac
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Duster i ide ok, pogotovo model 4x4 koji ima multilink ovjes
Koga zanima potpuna divota američkog dizajna, link na sve slike: http://www.netcarshow.com/jeep/2015-renegade/
za ljubitelje Dustera: http://www.netcarshow.com/dacia/2014-duster/
@shrike, tebe vidim za par godina kao jednog od sugovornika u emisijama HTV-a o svim bitnim pitanjima, ono tipa "govornice" i sl.
.. hebeš me ak gosti u studiju ne dobiju neku pinku..
Koga zanima potpuna divota američkog dizajna, link na sve slike: http://www.netcarshow.com/jeep/2015-renegade/
za ljubitelje Dustera: http://www.netcarshow.com/dacia/2014-duster/
@shrike, tebe vidim za par godina kao jednog od sugovornika u emisijama HTV-a o svim bitnim pitanjima, ono tipa "govornice" i sl.
hahahahahah, e, nije loša fora. Iako mislim da bibio preradikalan za to. Obijesili be vrlo brzo zbog nepopulanrih mišljenja, i to sve strane u svim diskusijama 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Amerikanci rade loše aute. A i posljednjih godina su totalno otišli na kvasinu s dizajnom.
Zato tako često i vidite nekog Amerikanca na europskim cestama. Jednom u pola godine.
Iako, moram priznati da mi se sviđaju Mustang i Dodge Challenger. Ne bi se bunio kad bi mi ih odlučili pokloniti. Iako, ako mi već kupujete, za te novce bi radije volio jedan M2. Nije baš prelijep, ali vozi ko san!
Zato tako često i vidite nekog Amerikanca na europskim cestama. Jednom u pola godine.
Iako, moram priznati da mi se sviđaju Mustang i Dodge Challenger. Ne bi se bunio kad bi mi ih odlučili pokloniti. Iako, ako mi već kupujete, za te novce bi radije volio jedan M2. Nije baš prelijep, ali vozi ko san!
meni je super ford ranger, to bi kupio bez beda ... kada bi mi trebao pickup. Ili auto općenito
OK, lažem, za sada mi auto baš i ne treba u životu, ali to će se relativno uskoro promijeniti i ciljao sam više neki karavan (bertone dao neke odlične prijedloge).
- drone
- Moderator
Zovem se Draško Perović. Imam 41 godinu. Za adresu i broj telefona javi se na PM (iako ni to nije baš neka tajna)Fugu je napisao/la:Stvarno ne znam zašto ste sada zauzeli obrambeni stav kao da je želim nekoga prisiliti na nešto. Ne zanimaju me bolesno vaše godine. Točka. Samo sam pristojno pitao zašto je tome tako.
Vezano za privatnost: Privatnost na internetu.
Ostajemo dobri.
Odustajem.
BTW slažem se s tobom u smislu da ni meni nije jasna ta tajnovitost. Vjerovali ili ne, pravi hakeri ne skrivaju svoj identitet
Zaključak: malo je pravih hakera.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Vidim da nisam jedini koji otkriva toplu vodudrone je napisao/la:
Zaključak: malo je pravih hakera.
- Abzeenth
- Site Admin
Ali drone, pa mi ovdje ni nismo pravi hakeri! Mi smo tek jadni amateri, nemamo pojma ni o bashu a kamoli neke naprednije stvari

- drone
- Moderator
Ma nisam ni ja. Samo foliram 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch