New Blood
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: New Blood
M!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- CaptainSodaPop
- Spol: M
Hvala svima na dobrodošlicama!
Znam za software center, instalirao sam par aplikacija s njega.Al ono što me nervira je da za neke aplikacije nemaju najnovije verzije, a izašle su već...pa tu dolazi muka s terminalom.Svakako ću provjeriti wiki!
Znam za software center, instalirao sam par aplikacija s njega.Al ono što me nervira je da za neke aplikacije nemaju najnovije verzije, a izašle su već...pa tu dolazi muka s terminalom.Svakako ću provjeriti wiki!
Zanimljiv avatar
(usput, ti i cooleech jednako hodate
)
Kaj se tiče najnovijih verzija softvera, paa.. ne znam koliko ti je to bitno u životu
jer ćeš recimo najnovijom verzijom Libere Officea dobiti 0,3 sec brže dizanje programa, svo ostalo je običnim kućnim korisnicima više manje isto 
Kaj se tiče najnovijih verzija softvera, paa.. ne znam koliko ti je to bitno u životu
Welcome!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”