strasno spor firefox

Novi ste u svijetu Linuxa? Imate hrpu početničkih pitanja?

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja

Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)

Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Odgovori
tonina

strasno spor firefox

Post Postao/la tonina »

spojena sam preko wirelessa na adsl koji mi je u stanu, prilikom pretrazivanja interneta sa firefoxom, događa mi se da stranice koje inace otvori za cas, otvara oko 4-5 minuta, ili ih uopce ne otvara.
i nema pravila, nekad sve ide bez problema, a nekad to traje vjecno. skinute su mi sve nadogradnje.
di je problem?
hvala
tartaglia
Spol: M

Re: strasno spor firefox

Post Postao/la tartaglia »

Da li skida stranicu dugo (spora veza), ili dugo čeka da ju otvori pa ju onda otvori normalno brzo?
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
tonina

Post Postao/la tonina »

tartaglia je napisao/la:Da li skida stranicu dugo (spora veza), ili dugo čeka da ju otvori pa ju onda otvori normalno brzo?
recimo sad sam otvorila ovu stranicu za cca 2 sekunde, a zna mi ju otvarat po nekoliko minuta. veza je 54 mb/sekundi. dugo ju skida, i dugo ju otvara.
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Probaj i s drugim browserima npr opera, a mozda ti je do neta tj gubi signal wifi.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
tonina

Post Postao/la tonina »

pocelo mi se dogadjat da mi ne rade ni torenti, ni mail, ni ostali browseri, a kaze mi da je signal na wirelessu 100%
x_sport

Post Postao/la x_sport »

znaš da se ovo i meni dešava zadnje vrijeme....ne tako drastično, ali ipak je spora. Ako ti je dostupan kabl, probaj spojiti komp na lan, pa vidi. ja čim sam spojio na lan, radi sve i stranice otvara normalno i youtube mi radi normalno....
"It ain't about how hard you can hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

ma ja pokusava sjatit sta je meni bilo, bas to mi se desavalo, ja moslim da je imalo veze sa ipv6, tj. da sam njega iskljucio.

bas sam pricao sa bivsim cimerom koji ide na cisko i da je to jos u razvoju i da nekoristi. on je po defaultu ukljucen u nekim distrama, valjda, u archu je i u wikiu savjetuju da se iskljuci.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Odgovori