Canonical developer o sigurnosti Linux Minta
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Daniel4m
- Spol: M
Re: Canonical developer o securityju Linux Minta
Što se mene tiće slabo ko na ovom svijetu može da zacrni napredak Linux Mint-a i njegovu zajednicu. Clement je sve objasnio. Moja sigurnost je ostala ista kao i prije jer prvenstveno znam "šta činim", hardver je prepoznat i uredno radi, sistem stabilan da ne može stabilniji biti, a da li koristim najnoviji kernel ili ne, nije me niti briga. Od muhe se napravio slon, gledam komentare na OMG Ubuntu, gotovo postalo besmisleno(kako i inače zna biti tamo).
- jurastublic
Zanimljivo kako OMG ubuntu nije prenio čitavi odgovor Lefebvra već samo ono što im paše. Prozirno.I,Geek je napisao/la:Možda spada u teoriju zavjera, ali čini mi se da je to samo Canonicalov pokušaj da malo ocrni Mint pred nadolazeću 16.
To je opovrgnuo sam Clement:I,Geek je napisao/la:Možda spada u teoriju zavjera, ali čini mi se da je to samo Canonicalov pokušaj da malo ocrni Mint
clem Nov 18, 2013 17:01
As Michael Hall outlined and as I said early in my post, this isn’t orchestrated by Canonical, this is a facepalm situation from a Canonical dev which was blown out of proportion by a few Linux news website.
- Daniel4m
Clement uvijek nastoji da hoda po finoj liniji između Canonicala/Ubuntu i Mint zajednice. To mu je velika vrlina. Sa druge strane ostaje činjenica da Linux Mint predstavlja velikog konkurenta pa je valjda sasvim normalno da nekad "opale varnice".
Po čemu to? Je li to osobno uvjerenje ili imaš ozbiljne brojke i dokaze da je Mint uzeo imalo ozbiljniji broj korisnika Ubuntuu?Daniel4m je napisao/la:Clement uvijek nastoji da hoda po finoj liniji između Canonicala/Ubuntu i Mint zajednice. To mu je velika vrlina. Sa druge strane ostaje činjenica da Linux Mint predstavlja velikog konkurenta pa je valjda sasvim normalno da nekad "opale varnice".
- Daniel4m
Čuj JH-IM , ja nemam nikakve značajne brojke(ako ih tko uopće i ima) niti vezano za Ubuntu niti za Linux Mint, ali je činjenica da LM ima značajan broj korisnika(od kojih je zasigurno većina prešla upravo sa Ubuntua - logično). To ti ne moram dokazivati.JH-IM je napisao/la:Po čemu to? Je li to osobno uvjerenje ili imaš ozbiljne brojke i dokaze da je Mint uzeo imalo ozbiljniji broj korisnika Ubuntuu?Daniel4m je napisao/la:Clement uvijek nastoji da hoda po finoj liniji između Canonicala/Ubuntu i Mint zajednice. To mu je velika vrlina. Sa druge strane ostaje činjenica da Linux Mint predstavlja velikog konkurenta pa je valjda sasvim normalno da nekad "opale varnice".
- Cooleech
- Moderator
Re: Canonical developer o sigurnosti Linux Minta
Holly war is in the air! Ubuntu je zastranio i to je i pticama na grani jasno. Točka.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Možda nije najpouzdanije,ali godinama je Ubuntu bio no.1 na Distrowatch listi H.P.D.Tada Canonical nije dovodio u pitanje točnost te liste ( mada bi se to moglo učiniti i danas) nego je to bio dio Ubuntu propagande.Sada kad je netko drugi no.1 počinju pitanja o izvorima,vjerodostojnosti tih izvora itd.JH-IM je napisao/la: Po čemu to? Je li to osobno uvjerenje ili imaš ozbiljne brojke i dokaze da je Mint uzeo imalo ozbiljniji broj korisnika Ubuntuu?
Nema veće religije od istine!