lightweight Kde ili klyde
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: lightweight Kde ili klyde
FYI, od 13.2 kreće službena integracija KLyDE-a u openSUSE.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- jurastublic
- Spol: M
Znači Unity se prebacuje na Qt, LXDE također u suradnji s RazorQt a evo sad i novi KlyDE.
- blast beat
Ništa od ovog projekta. Naišao sam na ovaj komentar developera od pre 7 dana na njihovoj susestudio stranici - "we’ve stopped developing this and most of the work is now going into the ‘normal’ openSUSE KDE packages."
blast beat je napisao/la:Ništa od ovog projekta. Naišao sam na ovaj komentar developera od pre 7 dana na njihovoj susestudio stranici - "we’ve stopped developing this and most of the work is now going into the ‘normal’ openSUSE KDE packages."
sumski je napisao/la:FYI, od 13.2 kreće službena integracija KLyDE-a u openSUSE.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- blast beat
Video sam to, i koliko sam uspeo da razumem, samo će ubaciti postojeći rad u standardni KDE, neće biti posebnog okruženja, tj. "lakog" KDE-a, na to se misli kada su rekli da će biti integracije. A možda ja nisam to dobro razumeo.
- blast beat
E sad mi je mnogo jasnije, hvala na objašnjenju.
Kad si jedan od razvijatelja, da te pitam - hoćete li raditi na verzijama KDE-a koje su oficijalnom repou, ili ćete raditi i na trenutnim koje budu u onom dodatnom KDE repozitorijumu? Nisam baš najupućeniji oko SUSE-a jer sam ga kratko koristio, ali sam primetio da ako želiš svež KDE, treba ubaciti dodatni KDE repo. Ispravi me ako grešim. 
P.S. Ostavio sam na temi o SUSE-u 13.1 spisak paketa koji si tražio.
P.S. Ostavio sam na temi o SUSE-u 13.1 spisak paketa koji si tražio.
Ja osobno ne bi radil integraciju za starije verzije, tj. njih bi ostavil kak jesu, a primijenit KLyDE na factory/13.2. Al, otom potom, sutra bi trebal bit sastanak vezan za to.blast beat je napisao/la:E sad mi je mnogo jasnije, hvala na objašnjenju.Kad si jedan od razvijatelja, da te pitam - hoćete li raditi na verzijama KDE-a koje su oficijalnom repou, ili ćete raditi i na trenutnim koje budu u onom dodatnom KDE repozitorijumu? Nisam baš najupućeniji oko SUSE-a jer sam ga kratko koristio, ali sam primetio da ako želiš svež KDE, treba ubaciti dodatni KDE repo. Ispravi me ako grešim.
Vezano za zadnje pitanje - samo point releasovi idu u službeni update repo, npr. na 12.3 je to bilo do 4.10.5, na 13.1 bude 4.11.5. Za novije od toga, da, potrebno je dodat KR4xy repo.
- blast beat
Hvala na razjašnjenju, uvek me je to bunilo kod SUSE-a. A KLyDE-u u ovom novom obliku želim sve najbolje, mislim da će nam svima koristiti mogućnost olakšavanja KDE-a.