freeOpen.net / Aquaticy

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iweb
Site Admin
Spol: M

Re: freeOpen.net

Post Postao/la iweb »

Da, ali se RSS cesto nalazi na razlicitim URL-ovima i ne sadrzava sve postove. Facebook pregleda headere stranice pa u njima trazi opengraph i meta description, a ako ih nema, uzima ono sto misli da je uvod clanka.
gMajstor

Post Postao/la gMajstor »

iweb je napisao/la:Da, ali se RSS cesto nalazi na razlicitim URL-ovima i ne sadrzava sve postove. Facebook pregleda headere stranice pa u njima trazi opengraph i meta description, a ako ih nema, uzima ono sto misli da je uvod clanka.
Jel bi mozda mogao da mi das neki link ka nekoj skripti koja to isto radi? Ali da je slobodna. Ili barem naziv skripte (kako se te skripte zovu).
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ne znam bas ima li kakva skripta za to.
Bilo bi najbolje da to sam napises.
gMajstor

iweb, a šta ako ne znam da napišem? Ali hvala što si mi razjasnio kako FB pregledava stranice, koristiće mi.
Suko care, kakvu sam ideju dobio zahvaljujuci tvom postu. Svaka čast na podsticaju. E to volim, kad ljudi zaista imaju konstruktivne predloge. Nemoj nikakve recenzije da pišeš (vezano za freeOpen.net), uskoro bi trebalo da dodam na mrezu nesto novo, pa tek posle. Sad samo da razradim ideju pa da je bacim na papir (ili kako vec da kazem) ... pa prebacim na mrežu :) dakle nekih 1-2 meseca :D
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nema problema. Ti javi kad budeš spreman za recenziju pa ćemo nešto složiti.
Ali, trenutno meni značajnije smetaju samo ta nemogućnost jednostavnijeg postanja i malo istaknutije i logičnije raspoređene ikone za postanje sadržaja.
Ostalo je OK. Iako, trebao bi si naći makar nekog iskusnijeg web dizajnera da malo modernizira neke stvari.
gMajstor

Suko nadam se da nemaš ništa protiv da uključim RSS (od linuxzasve) na tvom profilu na freeopen.netu? Mislim testiram trenutno nešto tamo, pa su mi neke stvari potrebne, da bi vreme pokazalo svoje. :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nema problema. Slobodno ukljuci.
gMajstor

Do daljnjeg se prekida s razvojem freeopen.net mreže.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Žao mi je :( Premali interes?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
gMajstor

I to ... ali i neke stvari koje su se izdešavale, kao i nedostatak vremena. Mada mislim da je premali interes presudan ipak.
Odgovori