čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
A zasto je baniran korisnik Lutherus ?
- PunkBastard
- Spol: M
Regarding The Geek Gathering, ide li tko ?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
iv@n i speedy?PunkBastard je napisao/la:Regarding The Geek Gathering, ide li tko ?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da imamo podforum Gentoo i Slackware sa srodnim distrama i Lutherusa te ostale korisnike u temama, meni ne bi bilo dosadno pa ne bi pisao o Windows Millenium, najboljem OS-u IKADA medju korisnicima koji ne znaju sve cari i moci toga OS-ashrike je napisao/la:Mislim da je drvosječa prvi pravi troll na LZS-u IKADA.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa ako bude aktivnosti u temama vezanim uz Gentoo, lako se otvori podforum.
Nije bilo ni podforuma za Arch dok se nije pojacala aktivnost oko njega.
Postoji podforum za ostale distre koje nemaju toliko korisnika pa se tu moze slobodno pisati o Gentoou.
Nije bilo ni podforuma za Arch dok se nije pojacala aktivnost oko njega.
Postoji podforum za ostale distre koje nemaju toliko korisnika pa se tu moze slobodno pisati o Gentoou.
pa da, upravo to je i Abz rekla u nekom topicu, ne sjećam se više kojem. Nema smisla otvarati teme za svaku pojedinačnu distru. Ok, to su kultne distribucije, iz ovog ili onog razloga, ali to što nema dovoljno korisnika determinira odnos prema njoj u pogledu zasebne teme.
sve je ovo prilično nedavno rečeno, pa se gornji drvosječin post može shvatiti kao trollanje.
sve je ovo prilično nedavno rečeno, pa se gornji drvosječin post može shvatiti kao trollanje.
Pa je, shodno tome, i tvoj post trollanjeShicy je napisao/la:pa se gornji drvosječin post može shvatiti kao trollanje.
Jedva cekas da me banuju
ne, savršeno sam indiferentan prema tebi, kao i prema bilo kojem drugom članu foruma 
Sada bi bilo dosta. Molim da fino prekinete sa tim diskusijama o tome tko je trol i zašto je tko baniran. Drvosječa, tebi zadnje upozorenje. Idući upit o trolovima, baniranjima, windows milleniumu i slične gluposti i dobivaš permaban. Upozorenje se odnosi i na komentiranje ovog posta.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!