freeOpen.net / Aquaticy

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
gMajstor

Re: freeOpen.net

Post Postao/la gMajstor »

Baš danas posmatram, i razmišljam o ovom projektu. Možda ipak i vaskrsnem mrtvaka, greota da propada, a tolko je truda uloženo u freeopen.net .
gMajstor

Osluškujući želje, uskoro, pomalo drukčiji koncept freeopen.net mreže. Nece više postojati ActiveUser i User podela, ali i dalje će zadržati istu funkcionalnost :)
gMajstor

Dodao sam još neke nove opcije za kretanje kroz mrežu, kao i redizajnirao MyPanel za ActiveUser.
Neplanski, moram da najavim da ipak nakon bete3 neće izaći finalna verzija, nego beta4 koja će doneti ujedinjen korisnički profil, više neće postojati podela na User i ActiveUser profile. Biće još par novosti.
gMajstor

Od sinoć postoje samo ujedinjeni profili. Dakle više ne postoji podela na User i ActiveUser . Svi profili će uskoro biti migrirani .
Novost je to, što sad možete da pratite sve profile (nešto poput Twittera) .
gMajstor

Od danas freeopen.net se nalazi u svojoj beta4 verziji.
Molim sve, koji su u mogućnosti i koji žele da pomognu, da urede svoje profile jer više ne postoji podela na User i ActiveUser korisnike, nego postoji samo jedna vrsta profila.
Takođe, svi mogu dodavati video sa youtuba, opise distribucija ili programa, linkove ka distribucijama i programima itd.
Pošto trenutno radim sam na razvoju freeopen.net-a, svaka sugestija ili prijava greške je dobrodošla.
p.s. ima vas zaista dosta sa ovog foruma koji imate tamo profile a niste međusobno umreženi :) isprobajte i tu opciju. više nije potrebno slati zahtev za prijateljstvo (i ako postoji i ta mogćnost kasnije će dobiti i na funkcionalnosti) nego je dovoljno samo kliknuti na Follow i automatski će te pratiti aktivnosti drugog korisnika :)
gMajstor

Pošto ovih dana dosta radim na razvoju freeopen.net-a interesuje me neki vaš predlog ili ideja.
Šta mislite šta bi bilo to , što bi podiglo funkcionalnost mreže, dakle privuklo korisnike i samu mrežu učinilo zanimljivom. Šta je to što bi ste voleli da tamo ima?
Nisam naveo, ali mnogo toga je u beta4 promenjeno, primera radi, od sad možete i sami svoje tekstove da komentarišete, da sami sebe dodate u svoju listu prijatelja (ova opcija je jako bitna za ubuduće), postoji samo jedan profil, više ne postoji podela na dve vrste profila, još je pojednostavljeno kretanje između stranica i sama pretraga sadržaja ... dakle zaista puno toga...
iweb
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la iweb »

Bolji dizajn.
Ovo uopće nije primamljivo. Ikone su prevelike, boldani italic tekst ne privlači uopće... :pogled_dolje
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

gMajstor je napisao/la:Šta mislite šta bi bilo to , što bi podiglo funkcionalnost mreže, dakle privuklo korisnike i samu mrežu učinilo zanimljivom.
To ti je jednostavno, daj ljudima kruha i igara i imaš punu arenu ;)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
gMajstor

iweb je napisao/la:Bolji dizajn.
Ovo uopće nije primamljivo. Ikone su prevelike, boldani italic tekst ne privlači uopće... :pogled_dolje
u redu, to je naslovna strana, i to je bio radni dizajn beta3 verzije (ili možda čak i beta2). To je najmanji problem, jer se ta stranica vidi samo prilikom dolaka. Pa ni na FB ne gledate onu ružnu plavu prvu stranicu svaki put :D, već vidite zid. tako i ovde na freeopen.net. Ali u svakom slučaju te stranice sam i ja svestan da mora da se menja (čak nije bila ni moja ideja ta stranica :) )
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Apsolutno nije istina, landing page je apsolutno najvažnija stvar kod neke stranice ljudima koji dolaze prvi put i ja nema šanse da ću se registrirati na neku stranicu s ružnim landing pageom. ;)
Odgovori