U protivnom bicikli završi ovako:
.. srećom zole ima doživotnu garanciju na ramu
Inače, idealni stupići za vezivanje bicikla izgledaju ovako:

no to će se to kod nas pojaviti.. nikad.
Moderator/ica: Moderatori/ce

.. a ja na otključavanje lanca.zole052 je napisao/la:kulicu ja sam mislio kome je deblji lanacCooleech je napisao/la:..ili tko može brže..
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
teroriziraju nasCooleech je napisao/la:.. a ja na otključavanje lanca.zole052 je napisao/la:kulicu ja sam mislio kome je deblji lanacCooleech je napisao/la:..ili tko može brže..
pa tako u zgradama se uglavnom i kradu bicikli... lijepo pusto odaberes fino uru i biras biciklu kao da si dosao u trgovinu kupitiAbzeenth je napisao/la:Koriste oni svašta, nažalost![]()
Ako pratite podforum o biciklima na forumu.hr, mogli ste vidjeti snimke nadzornih kamera iz nekoliko zgrada u Zagrebu gdje lik uđe U ZGRADU noseći veliku, neprozirnu Konzumovu vreću - dakle, nešto totalno neupadljivo što nosi svaka druga osoba u gradu - iz koje izvadi alat. I onda đubre još bira koji će bicikl ukrasti od parkiranih u hodniku.Dakle, trebalo bi se pobrinuti da vaš bicikl ne bude jedan od "izabranih".
Glavni razlog zašto se još uvijek ne vozim biciklom po Zagrebu je upravo taj što nemam adekvatnu zaštitu, a nemam ni novca da si kupim neki pristojan lokot, lanac, što već. (Sporedni razlog je što trebam promijeniti zračnicu, a ne da mi se).