Bicikli

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
madone
Spol: M

Re: Bicikli

Post Postao/la madone »

Ne znam..... još sam pod dojmom nakon pogleda na tu tvoju TransAlp pustolovinu.
15 km visinske razlike, 400km sa najvišim vrhom na 2800 u 7 etapa :thmbs-up i to u ovo vrijeme 8mj.
Spavanje je uključeno u cijenu ili je posebno ? Hrana ? To na kraju košta kao bajk ?
Stvarno se nadam da ćeš otići to profurat i doći se ovdje pohvaliti !
b4sh

Post Postao/la b4sh »

8 x Frühstück - dorucaka
4 x Abendessen - vecere

po danu se vozi
sve je u toj cijeni i spavanje

4 x Übernachtung in 3-Sterne Hotel im DZ, Du/WC
1 x Übernachtung in 2-Sterne Hotel im DZ, Du/WC
1 x Übernachtung in 2-Sterne Hotel im DZ oder Mehrbettzimmer, Du/WC
1 x Übernachtung in Berggasthof, evtl. Mehrbettzimmer mit Etagendusche/WC
1 x Übernachtung in Berghütte in Mehrbettzimmern oder Hüttenlager mit Etagendusche/WC

cijena sve ga 1029 €
"The quieter you become, the more you are able to hear...."
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Bertone je napisao/la:E da, to već hoću pitati danima .. to si ti s blizankama kako napadate uspon ili .. samo slika zanimljivog bicikla? :-D
...Samo slika zanimljivog bicikla, ali i ideja za izradu :thmb-up . Moji bi dečki uživali. Muči me samo sigurnosni aspekt. A i živim na brijegu, pa je uvijek bad povratak doma. Ispustiš dušu kad se penješ sam, a s klincem u sjedalici pogotovo. Kak bi tek bilo s ovom "prikolicom"...

@b4sh: Svaka čast, jesi li već vozio ture slične planiranoj?
Where there is a gui there's a way.
b4sh

Post Postao/la b4sh »

Fugu je napisao/la:
Bertone je napisao/la:E da, to već hoću pitati danima .. to si ti s blizankama kako napadate uspon ili .. samo slika zanimljivog bicikla? :-D
...Samo slika zanimljivog bicikla, ali i ideja za izradu :thmb-up . Moji bi dečki uživali. Muči me samo sigurnosni aspekt. A i živim na brijegu, pa je uvijek bad povratak doma. Ispustiš dušu kad se penješ sam, a s klincem u sjedalici pogotovo. Kak bi tek bilo s ovom "prikolicom"...

@b4sh: Svaka čast, jesi li već vozio ture slične planiranoj?

Zivim u tim krajevima tako da ti mogu reci da skoro svaki dan ako stignem :thmb-up
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Evo, bio sam slobodan pa lokaciju kopirao u google.
Sad je jasnije. Samo naprijed i sretno. :thmb-up

PS.Trebali bi imati smajlića s biciklom.

Edit: slika
Where there is a gui there's a way.
b4sh

Post Postao/la b4sh »

Super je
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Cooleech je napisao/la:... Inače, planiram kupit nešto bičiklete, ali ne ka zadnji put. Da 500 kn i vozija je jednu sezonu. Riknia mi zadnji točak (osovina se pritegla u vožnji).
Pa, evo, da se pofalin; kupija san bičikletu ima cca dva tjedna. Nakamura Fusion 10, neka njihova jeftinjara (1500 kn). Otkako sam je kupio, svaki dan s njom napravim najmanje 4-5 km. Nedavno je u Lidla došla oprema za bicikle pa sam kupio par sitnica da se opremim za nadolazeću zimu. Čim bajk uslikam, šiknem fotku u ovu temu.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shicy

Post Postao/la shicy »

bajk ti je prilično kul...čak je i moj stari spominja: "evo ti bicikla za iljad' ipo", pa san mu ja odgovoria: "super, fali mi još iljadu ipo" :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Cooleech je napisao/la:
Cooleech je napisao/la:... Inače, planiram kupit nešto bičiklete, ali ne ka zadnji put. Da 500 kn i vozija je jednu sezonu. Riknia mi zadnji točak (osovina se pritegla u vožnji).
Pa, evo, da se pofalin; kupija san bičikletu ima cca dva tjedna. Nakamura Fusion 10, neka njihova jeftinjara (1500 kn). Otkako sam je kupio, svaki dan s njom napravim najmanje 4-5 km. Nedavno je u Lidla došla oprema za bicikle pa sam kupio par sitnica da se opremim za nadolazeću zimu. Čim bajk uslikam, šiknem fotku u ovu temu.
odlicno, ti si vidovit :mrgreen:

bas sam danas mislio ici pogledati bicikle da uzmem jednu, di si ti tu tvoju uzeo :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

meni palo oko na
http://www.bicikla.com/index.php?option ... &Itemid=63
jel ima tko kakav komentar o ovom modelu, vecinom bi bio za gradsku voznju sa dosta uzbrdica, kakva je kvaliteta komponenti?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori