Xfce Whisker Menu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Xfce Whisker Menu
Probah na Debianu, ne vidim svrhu uopće. Malo je više bling bling nego xfceov menu, Mint Menu mi djeluje praktičnije, evo na Whiskasu mi smeta što je onaj razdjelnik po "sredini" fiksan i ne može se micat, također, ne sviđa mi se što otvara u lijevoj strani podladice i sl...
pa favoriti dostupni odmah i mogucnost pretrazivanja dovoljna su svrha, ako si zadovoljan standardnim menijem odlicno... mint i manjaro ocito nisu zadovoljni a vecina distri se i ne brine o korisnickom iskustvu nego daju default pa se ti igrajBranimir je napisao/la:Probah na Debianu, ne vidim svrhu uopće. Malo je više bling bling nego xfceov menu, Mint Menu mi djeluje praktičnije, evo na Whiskasu mi smeta što je onaj razdjelnik po "sredini" fiksan i ne može se micat, također, ne sviđa mi se što otvara u lijevoj strani podladice i sl...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Branimir
- Kontakt:
kad vidim search u meniju sjetim se osxa, gdje ne postoji normalan način da nađem aplikaciju...
ako tražim aplikaciju, obično će me il naziv ili ikona sjetit kad je vidim, kad se dogmižem do podladice u kojoj je smještena, al da idem u kucat u search "GUAYADEQUE" ili "rhythmbox" ili nešto slično s kretenskim spellingom, kako znaju nazivat aplikacije za linux, onda mogu komotno alt+f2 i pokrenut je ručno.
favoriti? meh... s obzirom da koristim istih 6 aplikacija zadnjih par godina, komotno mi stoje na dockyu na dnu ekrana...
ljudi stvarno imaju vremena pa prekodiravaju sve i svašta.. opet, to je menu, neka ga je, baš lijepo da postoje alternative i za app menu, stoga
ps: oće konačno neki đavo uredit panel plugin za vreme za xfce4 panel, s obzirom da je praktični nevidljiva na tamnim panelima...
ako tražim aplikaciju, obično će me il naziv ili ikona sjetit kad je vidim, kad se dogmižem do podladice u kojoj je smještena, al da idem u kucat u search "GUAYADEQUE" ili "rhythmbox" ili nešto slično s kretenskim spellingom, kako znaju nazivat aplikacije za linux, onda mogu komotno alt+f2 i pokrenut je ručno.
favoriti? meh... s obzirom da koristim istih 6 aplikacija zadnjih par godina, komotno mi stoje na dockyu na dnu ekrana...
ljudi stvarno imaju vremena pa prekodiravaju sve i svašta.. opet, to je menu, neka ga je, baš lijepo da postoje alternative i za app menu, stoga
ps: oće konačno neki đavo uredit panel plugin za vreme za xfce4 panel, s obzirom da je praktični nevidljiva na tamnim panelima...
bas provjerio, meni je vise nego vidljivBranimir je napisao/la: ps: oće konačno neki đavo uredit panel plugin za vreme za xfce4 panel, s obzirom da je praktični nevidljiva na tamnim panelima...

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
4.8, aplet ne znam koja je verzija, defaultni koji dolazi na debianu 7Branimir je napisao/la:Koji Xfce i koja averzija apleta?
znaci zole sad si na stable nema vise eksperimentisanja:)
biti ce ne brini, samo malo odmorabecho2150 je napisao/la:znaci zole sad si na stable nema vise eksperimentisanja:)
i na testingu xfce radi kao san
- Branimir
- Kontakt:
Možda se srdi na Orta temu kod mene boja fonta...zole052 je napisao/la:4.8, aplet ne znam koja je verzija, defaultni koji dolazi na debianu 7Branimir je napisao/la:Koji Xfce i koja averzija apleta?