Ide puno brže neg valjkom.
Linux i kuhanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i kuhanje
E to! Brzina prebacivanja je bitna inače se dobije tijesto na podu. Kasnije se već može i žonglirati 
Those who stand for nothing fall for anything.
Probajte jednom napraviti pizzu od lisnatog tijesta, nije loše!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Slamd64
kulstefan je napisao/la:Da su uključim u raspravu o pizzama. Ovo je mojih ruku dijelo, u Santa Barbari, bez adekvatnih sastojaka (artičoke, pelati, panceta, tabasco... itd.) i bez pravog alata (tijesto sam valjao bocom Heinekena). A šta ćeš... seljak u svijetu, moraš se nekako snaći
EDIT: evo našao sam i sliku alata
inace, bio sam i ja tu
tamanio enchilade
inace tamo u 'merici ljudi nemaju vremena valjati tijesto, vec like a boss kupe gotovo i samo ga razvaljaju i poredaju sastojke.
imao sam priliku i to probati, ali veci je gust praviti iz scratcha
Re: Odg: Linux i kuhanje
Pureću ja ne bih ni stavljao na pizzu. A kao što kaže Suko, one podriguše ajme meni... kao guma su, a o okusu da ne pričam.calisto053 je napisao/la:Na jednu polovicu stavi jeftinu sunku za pizzu, a na drugu purecu deluxe sunku pa usporedihrc je napisao/la:S ovime se ne bih složio...
Stefane svaka čast, to je prava stvar ))
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Čim nema mene, tema odmah zamre
Evo posljednji uradak: svinjski kotleti s rajčicom i pivom, te papricirani mladi krumpir u kukuruznom brašnu

Evo posljednji uradak: svinjski kotleti s rajčicom i pivom, te papricirani mladi krumpir u kukuruznom brašnu

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
E sad ću tuđi laptop požderat. Nije dobro za probavu, a ni za financijsko stanje!
To je litnja spiza.Zimi se može tunjevina zamijeniti šunkom i isto je O.K.
Nema veće religije od istine!
Re: Odg: Linux i kuhanje
Ja sam danas radio pizzu i napravio sam je od vise slojeva tijesta (home made lisnato). U tijesto sam ubacio papra, vegete, soli, zeru secera za balans i maslinovog ulja cca pola deci- deci. Od danas radim samo takvu pizzu. Tijesto je fenomenalno ispalo, tople preporukeshrike je napisao/la:Probajte jednom napraviti pizzu od lisnatog tijesta, nije loše!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta