Napokon sam se odlučio instalirati Ubuntu 8.10. na svoj HP Compaq nx6125 i sve mi radi ok osim Wirelessa koji mi je jako potreban. Tražio sam po Internetu i našao neke upute koje su za stare verzije Ubuntu-a, a i meni kao početniku ne razumljive.
Hvala unaprjed.
WiFi i HP Compaq nx6125
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: WiFi i HP Compaq nx6125
reci koju bezičnu mrežnu imas,linuxstarter je napisao/la:Napokon sam se odlučio instalirati Ubuntu 8.10. na svoj HP Compaq nx6125 i sve mi radi ok osim Wirelessa koji mi je jako potreban. Tražio sam po Internetu i našao neke upute koje su za stare verzije Ubuntu-a, a i meni kao početniku ne razumljive.
Hvala unaprjed.
-
linuxstarter
Broadcom serije 43xx (ne znam točno)
- Markec
- Spol: M
ako želiš znati puno ime mrežne upišilinuxstarter je napisao/la:Broadcom serije 43xx (ne znam točno)
Kod: Označi sve
lspciNemam iskustva sa Broadcom, jesi li probao ovo http://www.adminov-blog.com/2008/06/17/ ... hardy-804/
no mozda netko drugi ima tu mrežnu pa da ti javi kako on to radi.
1. Pogledaj pod Sytem/Administration/Hardver drivers da li ti u prozoru nudi neki driber za Broadcom? Ako da, onda ga aktiviraj, restartaj računalo i vid ida li je proradio.linuxstarter je napisao/la:Napokon sam se odlučio instalirati Ubuntu 8.10. na svoj HP Compaq nx6125 i sve mi radi ok osim Wirelessa koji mi je jako potreban. Tražio sam po Internetu i našao neke upute koje su za stare verzije Ubuntu-a, a i meni kao početniku ne razumljive.
Hvala unaprjed.
pa javi...
-
linuxstarter
Hvala svima, uspio sam po uputama s adminovog bloga.