Probaj pa nam javi!Shicy je napisao/la:sve više mi se čini da bi moga instalirat neku distru odavde https://www.gnu.org/distros/free-distros.html
zašto? ne znam...
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
jedno vrijeme sam koristio gNewSense i Trisquel. radile su skroz dobro...
moga bi poskidat ove ostale
moga bi poskidat ove ostale
@shrike: skinuh Blag linux i ...bokte šta je star! kernel 2.6-35 xD
ali ima jednu kul šemu. Sekcija "Education" sadrži jednu jedinu stavku, "Anarchism"
klikneš to i odeš na stranicu o anarhizmu 
mislim da je, od svih ovih FSF distri, Trisquel najbliži krajnjem korisniku...
ali ima jednu kul šemu. Sekcija "Education" sadrži jednu jedinu stavku, "Anarchism"
mislim da je, od svih ovih FSF distri, Trisquel najbliži krajnjem korisniku...
Jel ponuda još vrijedi? Imam sestru, mogu ju uhvatiti. Obitelji ću reći da je pobjegla! Ako se ne bude dala, imam jako puno sestrični...Medojedni jazavac je napisao/la: Kod mene na brijegu (kojeg sam slavno daval u ponudu za neciju sestru) uvijek se secu srne, cak i kad radimo u bucimo. Gore je tak lepo da bi cak mogel naplacivat da dodje neko iz grada si prespavat u staroj kuci, i jos mu naplatim da mi vinograd postuca.
Di je brijeg? Ak je blizu mora uzgajat ću masline, ak je u unutrašnjosti, uzgajat ću vino!
Those who stand for nothing fall for anything.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Gle, do sad nije bilo puno zena na forumu, a kamoli slobodnih. Ne mora biti sestra, ak me kuzis.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- PunkBastard
Dobro su školovani ako ga školuješ ili nabaviš takvog ali srećom pošto su inteligentni nije ih teško dresirati.Suko je napisao/la:Ja bi dobermana.
Dobro skolovani su prelijepe i inteligentne zivotinje.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- zagortenay
Pa nemoj mi reći da nisi čula za troll pasminu...mist je napisao/la:Ma samo da je zalajao barem!
No pain,no pain!
-
Staromodan
Shicy->
Musix još uvijek nisu maknuli s gnu liste, iako ga više nema.
Ja sam kraće vrijeme proučavao dynebolic, jer mi se svidjela slika ekipe u njihovoj zajednici, a gnewsense još uvijek čeka da dođe na red za detaljnije isprobavanje.
Prije dvije godine se kod nas doselila mačka koju sam prošlih godina viđao u susjedstvu.
Falio joj je komad vrha repa i imala je svezanu hrđavu žicu na sredini repa, pa joj je tata to odmotao.
Bila je par dana, onda se valjda opet vratila prijašnjim vlasnicima, pa se jedne noći čulo glasno jaukanje, a ujutro se opet pojavila kod nas i više nije odlazila, ali tada joj je falilo pola repa.
Bila je bređa, pa se ubrzo okotila, pet mačića i malu mačku.
Nakon par tjedana je kod njih (u gnijezdo) došao mačak iz susjedstva, a ona je ponosno stajala sa strane i gledala kako ih on njuška, onda je primijetio mene pa je pobjegao.
Mislim da su mu to bila djeca, po tome kako je izgledao i ponašao se prema njima.
Rep joj nisam uspio izliječiti jer se stalno đubrio.
Kad su mačci malo porasli onda je počela više vremena provoditi kod susjeda, tamo je odmarala, tako da ju mačci stalno ne ometaju.
Onda se netko od "dobrih susjeda" do kraja pobrinuo za nju, pa smo se nastavili brinuti za mačiće što su ostali.
Ostala su samo dva mačka, jedan liči na nju, a drugi na tog mačka što ih je njuškao.
Musix još uvijek nisu maknuli s gnu liste, iako ga više nema.
Ja sam kraće vrijeme proučavao dynebolic, jer mi se svidjela slika ekipe u njihovoj zajednici, a gnewsense još uvijek čeka da dođe na red za detaljnije isprobavanje.
Prije dvije godine se kod nas doselila mačka koju sam prošlih godina viđao u susjedstvu.
Falio joj je komad vrha repa i imala je svezanu hrđavu žicu na sredini repa, pa joj je tata to odmotao.
Bila je par dana, onda se valjda opet vratila prijašnjim vlasnicima, pa se jedne noći čulo glasno jaukanje, a ujutro se opet pojavila kod nas i više nije odlazila, ali tada joj je falilo pola repa.
Bila je bređa, pa se ubrzo okotila, pet mačića i malu mačku.
Nakon par tjedana je kod njih (u gnijezdo) došao mačak iz susjedstva, a ona je ponosno stajala sa strane i gledala kako ih on njuška, onda je primijetio mene pa je pobjegao.
Mislim da su mu to bila djeca, po tome kako je izgledao i ponašao se prema njima.
Rep joj nisam uspio izliječiti jer se stalno đubrio.
Kad su mačci malo porasli onda je počela više vremena provoditi kod susjeda, tamo je odmarala, tako da ju mačci stalno ne ometaju.
Onda se netko od "dobrih susjeda" do kraja pobrinuo za nju, pa smo se nastavili brinuti za mačiće što su ostali.
Ostala su samo dva mačka, jedan liči na nju, a drugi na tog mačka što ih je njuškao.
@Staromodan: gNewSense Parkes je "libre" verzija Debian Squeezea. instaliraš Squeeze baznu instalaciju i dodaš repozitorije od Parkesa i stvar radi 
mislio sam da će Blag bit noviji pošto je baziran na Fedori, ali nije. Možda je Parabola dobra, ne znam. Trisquel je dobar, provjereno
mislio sam da će Blag bit noviji pošto je baziran na Fedori, ali nije. Možda je Parabola dobra, ne znam. Trisquel je dobar, provjereno
- holden
Hoće li taj gnash ikada biti funkcionalan? according to vrms flash je jedini non-free software na mom kompjuteru.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš