Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav ekipi, svim ljubiteljima Linuxa i onima koji će to nadam se postati
Nešto o meni, hm..student (povijesti) kao trenutna "(pre)okupacija " a ostalo ništa posebno
Trenutno sam u fazi traženja riješenja na dvojbu laptop ili stolna kanta, na kojoj će OS biti "ofkors" Linux (ubuntu je lagani favorit).
Što se tiče iskustva u linuxu tu sam u "pelenama", ali se nadam da ću uskoro krenuti u vrtić
Uživajte!
Zadnja izmjena: Frane17, dana/u 27 vel 2009, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Polazak u jaslice, odnosno vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Dijete dolazi iz obitelji gdje se osjećalo sigurno, u njemu nepoznatu sredinu, među nepoznate osobe. Potrebno je proteći određeno vrijeme tijekom kojega se dijete prilagođava novoj sredini, upoznaje tete i nove prijatelje. Svako dijete prolazi kroz taj period, samo što se neka djeca prilagođavaju brže (za samo nekoliko dana), a drugoj djeci je potrebno duže vrijeme (i do 2 mjeseca). Neka djeca reagiraju burnije,a neka i ne pokazuju veće promjene u ponašanju. Promjene u ponašanju tijekom prilagodbe djeteta su prolazna pojava i dobro je biti pripremljen na njih, kako bi djetetu mogli što bolje pomoći u prilagodbi.
Dobro nam dosao!!! welcome
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Svaki početak je težak kad si na početku Dok se ne odlučim za jednu distribuciju ne mogu reći "ova je ona koju tražim" a možda za početak neka bude dvojba: Mandriva ili Open SUSU, što vi mislite?
Zadnja izmjena: Frane17, dana/u 27 vel 2009, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
zzankola je napisao/la:Polazak u jaslice, odnosno vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Dijete dolazi iz obitelji gdje se osjećalo sigurno, u njemu nepoznatu sredinu, među nepoznate osobe. Potrebno je proteći određeno vrijeme tijekom kojega se dijete prilagođava novoj sredini, upoznaje tete i nove prijatelje. Svako dijete prolazi kroz taj period, samo što se neka djeca prilagođavaju brže (za samo nekoliko dana), a drugoj djeci je potrebno duže vrijeme (i do 2 mjeseca). Neka djeca reagiraju burnije,a neka i ne pokazuju veće promjene u ponašanju. Promjene u ponašanju tijekom prilagodbe djeteta su prolazna pojava i dobro je biti pripremljen na njih, kako bi djetetu mogli što bolje pomoći u prilagodbi.
Dobro nam dosao!!! welcome
Pazi ti našeg pedagoga! Zato moja djeca koriste Linux od kad znaju za sebe (ovi drugi još ne zna za sebe, ali zna za Linux ) pa nemam problema sa prilagodbom