Moja malenkost

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
Frane17

Moja malenkost

Post Postao/la Frane17 »

Pozdrav ekipi, svim ljubiteljima Linuxa i onima koji će to nadam se postati ;)
Nešto o meni, hm..student (povijesti) kao trenutna "(pre)okupacija " a ostalo ništa posebno :D
Trenutno sam u fazi traženja riješenja na dvojbu laptop ili stolna kanta, na kojoj će OS biti "ofkors" Linux (ubuntu je lagani favorit).
Što se tiče iskustva u linuxu tu sam u "pelenama", ali se nadam da ću uskoro krenuti u vrtić :D

Uživajte! :)
Zadnja izmjena: Frane17, dana/u 27 vel 2009, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Moja malenkost

Post Postao/la iv@n »

Frane17 je napisao/la:Pozdrav ekipi, svim ljubiteljima Linuxa i onima koji će to nadam se postati ;)
Frane pozdrav i tebi. Dobrodošao na naš forum!
Frane17 je napisao/la:Nešto o meni, hm..student kao trenutna "(pre)okupacija" a ostalo ništa posebno :D
A studiraš što?
Frane17 je napisao/la:Trenutno sam u fazi traženja riješenja na dvojbu laptop ili stolna kanta
Stolna kanta ili uzmi kombinaciju laptop + 22" ekran ili veći
Frane17 je napisao/la:na kojoj će OS biti "ofkors" Linux (ubuntu je lagani favorit).
Čekiraj i openSUSE! ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Polazak u jaslice, odnosno vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Dijete dolazi iz obitelji gdje se osjećalo sigurno, u njemu nepoznatu sredinu, među nepoznate osobe. Potrebno je proteći određeno vrijeme tijekom kojega se dijete prilagođava novoj sredini, upoznaje tete i nove prijatelje. Svako dijete prolazi kroz taj period, samo što se neka djeca prilagođavaju brže (za samo nekoliko dana), a drugoj djeci je potrebno duže vrijeme (i do 2 mjeseca). Neka djeca reagiraju burnije,a neka i ne pokazuju veće promjene u ponašanju. Promjene u ponašanju tijekom prilagodbe djeteta su prolazna pojava i dobro je biti pripremljen na njih, kako bi djetetu mogli što bolje pomoći u prilagodbi. rofl rofl

Dobro nam dosao!!! welcome
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Frane17

Post Postao/la Frane17 »

Svaki početak je težak kad si na početku ;) Dok se ne odlučim za jednu distribuciju ne mogu reći "ova je ona koju tražim" a možda za početak neka bude dvojba: Mandriva ili Open SUSU, što vi mislite?
Zadnja izmjena: Frane17, dana/u 27 vel 2009, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

zzankola je napisao/la:Polazak u jaslice, odnosno vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Dijete dolazi iz obitelji gdje se osjećalo sigurno, u njemu nepoznatu sredinu, među nepoznate osobe. Potrebno je proteći određeno vrijeme tijekom kojega se dijete prilagođava novoj sredini, upoznaje tete i nove prijatelje. Svako dijete prolazi kroz taj period, samo što se neka djeca prilagođavaju brže (za samo nekoliko dana), a drugoj djeci je potrebno duže vrijeme (i do 2 mjeseca). Neka djeca reagiraju burnije,a neka i ne pokazuju veće promjene u ponašanju. Promjene u ponašanju tijekom prilagodbe djeteta su prolazna pojava i dobro je biti pripremljen na njih, kako bi djetetu mogli što bolje pomoći u prilagodbi. rofl rofl

Dobro nam dosao!!! welcome
Pazi ti našeg pedagoga! Zato moja djeca koriste Linux od kad znaju za sebe (ovi drugi još ne zna za sebe, ali zna za Linux :D ) pa nemam problema sa prilagodbom ;)
Frane17

Post Postao/la Frane17 »

Uz dobre ljude evo i mene iz "pelena" na fakultet, a možda i na burzu, hehehe :D Šala mala.
Odgovori