Čime se još bavimo osim Linuxom

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Čime se još bavimo osim Linuxom

Post Postao/la Vl@do »

Danas opet ista ekipa na istom nasipu pokraj Save.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
hrc

Post Postao/la hrc »

Vl@do je napisao/la:Sliči onoj temi "Koje ozbiljne poslove radite na linuxu ? " Ali ne, upravo suprotno. Neozbiljno, ne obavezno i neobično.
Evo ja sam danas prvi puta pokušao dići zmaja zahvaljujući prijatelju koji se bavi time.

I još jedna malo lošija snimka ali vide se akrobacije.
Sve sam čekao da vidim kada će on tebe dignuti :)))

Ja ne radim ništa neozbiljno :pogled_dolje Šala. Sviranje, stihoklepstvo, druženje, filozofiranje... nisam baš neki akcijski čovjek. Sve što radim volim raditi sjedeći... ili ležeći. :zamisljen
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Cim sam se nekad bavio... :D
Znam, nije nesto uradak, ali eto jedini je koji je kompletan (background zenski vokal). Trebao sam ove percussione i kompresiju malo smanjiti i bilo bi dosta bolje :D
Radjeno je u Abletonu.
https://soundcloud.com/slamd64/sound-of-my-dreams
hrc

Post Postao/la hrc »

Što tako nervozno? :p
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ovaj vl@do mi je fenomenalan :) Baš renesansni čovjek!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

@hrc bilo je to davno, ne znam odakle mi uopste ideja da se u tome okusam :D
Ali ako bih se sad bavio glazbom malo ozbiljnije, onda bi to bili pravi instrumenti, oprema i ozvucenje.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

charuga je napisao/la:uglavnom radim .

ali da imam muda radio bih ovo .
Radi to, imaš jedan život, i ne možeš kontrolirati kada ćeš umrijet, zato napravi što želiš dok još možeš, ja npr. želim skočiti bungee, skočiti padobranom, nakon ovoga videa i wingsuit iz aviona, ovo što je na videu je ipak za ljude koji se malo duže bave time i naučiti voziti avion, dovoljno je cessna neka i miran sam. Eventualno još kupiti Chevrolet Camaro SS iz '68. ili iz tog razdoblja, '68-'72.

E da, i za topic, bavim se ljenčarenjem uglavnom, ne izlazim van, osim kada baš moram, i tako.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Tomislav001

Post Postao/la Tomislav001 »

Ja sam se počeo baviti streličarstvom.kupio manji luk od 35 lb i jedno 15 strijela a ostalo mi je još 7 XD
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Tomislav001 je napisao/la:Ja sam se počeo baviti streličarstvom.kupio manji luk od 35 lb i jedno 15 strijela a ostalo mi je još 7 XD
Zanimljivo! Koliko, su te strijele izdržljive, tj. koliko se puta jedna strijela može iskoristiti, koliko košta sve to i trebaju li ti dozvole?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Tomislav001

Re:

Post Postao/la Tomislav001 »

shrike je napisao/la:
Tomislav001 je napisao/la:Ja sam se počeo baviti streličarstvom.kupio manji luk od 35 lb i jedno 15 strijela a ostalo mi je još 7 XD
Zanimljivo! Koliko, su te strijele izdržljive, tj. koliko se puta jedna strijela može iskoristiti, koliko košta sve to i trebaju li ti dozvole?

Dosta su izdržljive barem ove od fiberglasa,može se koristiti dok nepukne.moje su uglavnom ošle kad sam učio ciljat,pa kad ju mazneš u željeznu kapiju sa 30m pri brzini od 160 km/h pa i najjača bi ošla :lol: al uglavnom možeš ju pucat jedno 500-600 puta,zavisi u šta gađaš :-D

Dozvola ti ne treba do 60lb,a za samostrijel mislim da je do 105 lb,a dosta je 20-30 lb i to ti leti negdje oko 130 metara

moj luk je bio 340 kn a strijele su ti,fiberglas je 11-12 kn/kom a drvene 9-10 kn/kom zavisi gdje kupuješ

Edit:

A ako bi uzeo malo jači recimo 55 lb on ti košta oko 600 kn
i u Osijeku su najjeftinije strijele :thmb-up 10kn fiberglass i 8kn drvene
Odgovori