[SAMO ZA ONE PREKO 18 I MANJE OD 80] Teta dana
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: [SAMO ZA ONE PREKO 18 I MANJE OD 80] Teta dana

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg

“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”

Zadnja izmjena: hrc, dana/u 16 lip 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
onfire je napisao/la:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ja sam izgleda u drugoj dimenziji ili malom vremenskom pomaku spram vas dovojice .. ali ja ništ ne vidimzole052 je napisao/la:onfire je napisao/la:
- Heisenberg
Nisi jediniBertone je napisao/la:
Ja sam izgleda u drugoj dimenziji ili malom vremenskom pomaku spram vas dovojice .. ali ja ništ ne vidim
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
nisam ni ja vidio zato sam tako i reagiroBertone je napisao/la: Ja sam izgleda u drugoj dimenziji ili malom vremenskom pomaku spram vas dovojice .. ali ja ništ ne vidim
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:nisam ni ja vidio zato sam tako i reagiroBertone je napisao/la: Ja sam izgleda u drugoj dimenziji ili malom vremenskom pomaku spram vas dovojice .. ali ja ništ ne vidim