Dragi Lastane ..
Unazad dva dana, odnosno otkako sam nadogradio Google+ na mobitelu (Android 4.x nešto) kad poslikam par fotki za redom gdje su minimalne izmjene u kadru, prikikom prijenosa (automatske sinkronizacije) fotki na Google+ mobitel (ili G+) naprave dodatnu sliku, odnosno GIF animaciju složenu od tih par fotki .. e da li je to normalno, da li sam ja normalan ili toga nije bilo prije?
Google+ i Android automatska izrada GIF animacije
Moderator/ica: Moderatori/ce
Google+ i Android automatska izrada GIF animacije
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 13 lip 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Google+ i Android automatska izrada GIF animacije
Da bude jasnije na kaj sam mislio, naprivio sam ponovno 7-8 slika za redom .. i nakon sinkronizacije mobitela s G+ dobio još jednu,
https://lh4.googleusercontent.com/-9rCV ... MOTION.gif
.. kak je ja nisam napravio, tko je .. telefon, G+, mali zelieni ..

https://lh4.googleusercontent.com/-9rCV ... MOTION.gif
.. kak je ja nisam napravio, tko je .. telefon, G+, mali zelieni ..
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Vjerjatno G+ app za Android ima neki novi feature, tipa burst shoot. Google je poznat da uključi/uvali nešto bez da pita prethodno.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Tnx .. znači to nitko nema osim mene .. super
.. idem sad lijepo uzeti izolir traku i zalijepiti je na sve kamere koje imam doma .. tko zna tko nas gleda, a i da ne znamo
.. idem sad lijepo uzeti izolir traku i zalijepiti je na sve kamere koje imam doma .. tko zna tko nas gleda, a i da ne znamo
- PunkBastard
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Odavno to napravio, na dva laptopa u kući.Bertone je napisao/la:Tnx .. znači to nitko nema osim mene .. super![]()
.. idem sad lijepo uzeti izolir traku i zalijepiti je na sve kamere koje imam doma .
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.