Pozdrav svima,koliko vas ima....

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
danac

Re: Pozdrav svima,koliko vas ima....

Post Postao/la danac »

Evo,da kažem osobno..... Ja ću reć svojim frendovima za linux,i to....Jer jednom frendu se XP pali (vjerovali ili ne) 30 minuta....ima najnoviji komp,nije hardverski problem,nego je do xp-a......preporučit ću mu ja linux.... :D

Čuo sam i za HULK , to je "Hrvatska udruga linux korisnika" , ali ne brinite,ja ću ostat ovdje... :mrgreen:

Jer koliko mi se čini,Linux je os budućnosti....

Jer npr. u windowsima radi recimo 1000 programera....a u linuxu svaki čovjek koji može doći do njega i poboljšati ga.....Ipak je oko kažem bezveze-10000 korisnika linuxa pametnije od 1000 programera windowsa..... :mrgreen:
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Nemojte da se stvaraju neke tenzije između nas i HULK-a. Iz moje perspektive, možemo samo udružiti snage i početi neki oblik suradnje, ukoliko bi oni bili zainteresirani. HULK je napravio za Linux zajednicu stvarno mnogo i treba im skinut kapu. Ozbiljni su, organizirani, utjecajni, visoke razine znanja i iskustva u svim sferama... možemo puno naučiti od njih.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
danac

Post Postao/la danac »

iv@n je napisao/la:Nemojte da se stvaraju neke tenzije između nas i HULK-a. Iz moje perspektive, možemo samo udružiti snage i početi neki oblik suradnje, ukoliko bi oni bili zainteresirani. HULK je napravio za Linux zajednicu stvarno mnogo i treba im skinut kapu. Ozbiljni su, organizirani, utjecajni, visoke razine znanja i iskustva u svim sferama... možemo puno naučiti od njih.
Ma ne stvaraju se....Nego kažem...Ako se udružimo,neću imati ništa protiv,ali meni je i ovako dobro. Najviše mi se sviđa suradnja ljudi na forumu,žele pomoći....I to je pohvalno.... :mrgreen:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

danac je napisao/la:
iv@n je napisao/la:Nemojte da se stvaraju neke tenzije između nas i HULK-a. Iz moje perspektive, možemo samo udružiti snage i početi neki oblik suradnje, ukoliko bi oni bili zainteresirani. HULK je napravio za Linux zajednicu stvarno mnogo i treba im skinut kapu. Ozbiljni su, organizirani, utjecajni, visoke razine znanja i iskustva u svim sferama... možemo puno naučiti od njih.
Ma ne stvaraju se....Nego kažem...Ako se udružimo,neću imati ništa protiv,ali meni je i ovako dobro. Najviše mi se sviđa suradnja ljudi na forumu,žele pomoći....I to je pohvalno.... :mrgreen:
Thx, zato smo forum i portal otvorili. Isključivo da bi privukli nove korisnike pristupačnijim stavom, te i od njih stvorili korisne članove otvorene zajednice koji će kada stasaju širti svoje znanje i pomoć drugima na isti takav prisni način :)
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

danac pozzzz :)))

grof, e super da si snimio prilog jer sam ja prespavala (kao i uvijek) dobro jutro hrvatska :D
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Odgovori