Pozdrav svima,koliko vas ima....

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
danac

Pozdrav svima,koliko vas ima....

Post Postao/la danac »

Pozdrav. Ja sam Danko,16 godina,dolazim iz međiumurja,okolica Čakovca,došao sam ovdje i registrirao sam se jer sam vidio prilog u emisiji "dobro jutro Hrvatska" ,i planiram instalirati neku linux distribuciju. Pa me zanima koju da odaberem,konfa je sljedeća:
AMD Athlon 64 3800+
Nvidia GeForce 7300 GS
1.5 GB rama
160 GB HDD....
Koja distribucija bi bila najbolja?
Zanima me još i stanje sa driverima i programima....
(mozzila firefox,Windows live messenger---dal njega mogu osposobit na linuxu? :twisted: :twisted: ,dlink driveri......igre.......) -dal bi to radilo na linuxu?? :misli :misli

Ako rješite sve od navedenog i ako će radit....Onda prelazim na linux,i brišem prozore sa HDD-a......
Grof
Site Admin

Re: Pozdrav svima,koliko vas ima....

Post Postao/la Grof »

danac je napisao/la:Pozdrav. Ja sam Danko,16 godina,dolazim iz međiumurja,okolica Čakovca,došao sam ovdje i registrirao sam se jer sam vidio prilog u emisiji "dobro jutro Hrvatska" ,i planiram instalirati neku linux distribuciju. Pa me zanima koju da odaberem,konfa je sljedeća:
AMD Athlon 64 3800+
Nvidia GeForce 7300 GS
1.5 GB rama
160 GB HDD....
Koja distribucija bi bila najbolja?
Zanima me još i stanje sa driverima i programima....
(mozzila firefox,Windows live messenger---dal njega mogu osposobit na linuxu? :twisted: :twisted: ,dlink driveri......igre.......) -dal bi to radilo na linuxu?? :misli :misli

Ako rješite sve od navedenog i ako će radit....Onda prelazim na linux,i brišem prozore sa HDD-a......
Pozdrav tebi i dobro došao na forum. Znači gleda se emisija...odlično! Tek došao iz studija i već imamo novog potencijalnog korisnika. Odlično.

E, a sada da ti odgovorim na pitanje. Samo ću to složiti u drugom podforumu, radi ostatka svijeta ;)
danac

Post Postao/la danac »

Pa da.....Baš sam jeo doručak.... :mrgreen: :mrgreen:

Kad li.... Mislim si: "ovo je nešto zanimljivo" , i tada sam posjetio stranicu i registrirao sam se... :mrgreen: :mrgreen:

Btw. ja nisam početnik u kompjuterskoj tehnologiji....Imam dosta iskustva.... :twisted: :twisted:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

danac je napisao/la:Pa da.....Baš sam jeo doručak.... :mrgreen: :mrgreen:

Kad li.... Mislim si: "ovo je nešto zanimljivo" , i tada sam posjetio stranicu i registrirao sam se... :mrgreen: :mrgreen:

Btw. ja nisam početnik u kompjuterskoj tehnologiji....Imam dosta iskustva.... :twisted: :twisted:
Odlično! To će ti puno olakšati ako dođe do nekih "driverskih problema", s drugim stvarima nema problema, prelazak je lagan, samo traži malo privikavanja, no to je normalno pri svakoj promjeni operacijskog sustava.

Znači, prilog o Linuxu ti se svidio?
danac

Post Postao/la danac »

Da....Bio je opširan,sve su rekli šta me zanimalo....I onaj koji je bio u emisiji je ovdje administrator....bar mislim.....

Dok sam doručkovao,gledao sam tv,i imao sam ovakav pogled :o :shock: , i čudio sam se..... :mrgreen: :mrgreen:

I registrirao sam se baš zbog toga....Jer vidim da u Linuxu ima budućnosti...Ne trebaju se mnoge stvari kupovati,ima dobro sučelje.....I zasitio sam se xp-a... :roll: :roll:
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Grof je napisao/la: Tek došao iz studija i već imamo novog potencijalnog korisnika. Odlično.
Zar nigdje nisi javio da ce biti na tv-u prilog?, barem ja nisam vidio :(
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Dobrodošao, sigurana sam da će tise linux svidjet. Na linuxu imaš firefox i operu, ima gaim ili koepte za MSN,ICQ,google Talk, ... Imaš OpenOffice koji je solidna konkurencija MS Office. U svakom slučaju postoji zamjena za sve osim za neke pro alate tipa autoCAD ili photoshop, no i to se da srediti.
Grofe, ovo je fantastično. Trenutno djelovanje. Mislim da si HULK sada jede živce
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

zzankola je napisao/la:
Grof je napisao/la: Tek došao iz studija i već imamo novog potencijalnog korisnika. Odlično.
Zar nigdje nisi javio da ce biti na tv-u prilog?, barem ja nisam vidio :(
Nisam, ai bez brige, osposobit ćemo prilog za sve (jer sam osobno doma sve snimio na DVD recorder ;) )
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

danac je napisao/la:Da....Bio je opširan,sve su rekli šta me zanimalo....I onaj koji je bio u emisiji je ovdje administrator....bar mislim.....

Hehe, moderator, moderator.....
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

shrike je napisao/la: Grofe, ovo je fantastično. Trenutno djelovanje. Mislim da si HULK sada jede živce
Ma nije HULK BAŠ tako loš :) samo oni djeluju na nekim drugim poljima... nama su ipak obični korisnici bitniji ;) to je naša domena....

Glavno da se za Linux čuje i vidi! :D
Odgovori