Vidi našeg Zolu. Taj se ne da od Ubuntua, al ne pada mu na pamet da ode.
Nego svako malo podjeb... hardcore ekipu i gušta se izazvanim reakcijama.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Možda, iako ne vjerujem. Mislim da većina ipak ima barem na nekom drugom računalu Windoze.Lutherus je napisao/la:Mislim da većina ljudi na forumu ima clean instalaciju a ne dual boot.
Time su izdani ideali naše pravedne borbe!Fugu je napisao/la:Možda, iako ne vjerujem. Mislim da većina ipak ima barem na nekom drugom računalu Windoze.Lutherus je napisao/la:Mislim da većina ljudi na forumu ima clean instalaciju a ne dual boot.
Zbog posla, gejminga, specifičnih aplikacija... svejedno. Nije to loše ili za osudu. To je jednostavno tako.
Tko želi, treba ili mora neka ima. Zašto ne.

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ma seres, kad moram biti prostretsam je napisao/la: Ne razumijem. OEM inačica Windowsa stoji oko 1000 kn i normalno je da će prijenosnik s Windowsom stajati više negoli isti prijenosnik s Linuxom.
Uzgred, neke trgovine ti vraćaju novac ako kupiš računalo s predinstaliranim Windowsom, a namjeravaš upotrebjavati Linux.
Slazem se u potpunosti s tobom.Neredovito dolazim ovdje jer sam odustao od linuxa ali, ipak svratim ponekad da procitam sta ima novogagMajstor je napisao/la:
..........I sve ono prije sta si napisao.............
Pozdravljam vas ... pa mozda nekad negde ...