Pitam se zašto?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Pitam se zašto?

Post Postao/la Suko »

Nemoj odustajati. Bori se za svoj stav.
Vidi našeg Zolu. Taj se ne da od Ubuntua, al ne pada mu na pamet da ode.
Nego svako malo podjeb... hardcore ekipu i gušta se izazvanim reakcijama. ;)
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Lutherus je napisao/la:Mislim da većina ljudi na forumu ima clean instalaciju a ne dual boot.
Možda, iako ne vjerujem. Mislim da većina ipak ima barem na nekom drugom računalu Windoze.
Zbog posla, gejminga, specifičnih aplikacija... svejedno. Nije to loše ili za osudu. To je jednostavno tako.
Tko želi, treba ili mora neka ima. Zašto ne.
Where there is a gui there's a way.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Fugu je napisao/la:
Lutherus je napisao/la:Mislim da većina ljudi na forumu ima clean instalaciju a ne dual boot.
Možda, iako ne vjerujem. Mislim da većina ipak ima barem na nekom drugom računalu Windoze.
Zbog posla, gejminga, specifičnih aplikacija... svejedno. Nije to loše ili za osudu. To je jednostavno tako.
Tko želi, treba ili mora neka ima. Zašto ne.
Time su izdani ideali naše pravedne borbe! :o

slika
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Nemoj napuštati forum zato što netko ima drugačiji stav od tebe, pogotovo oko distribucija i sličnih stvari, jer niste petogodišnjaci koji se svađaju čiji je tata bolji. Bilo je, da, slučajeva da se ljude popljuje, ali nastoje se takvi incidenti spriječiti jer ne želimo izgubiti članove zajednice.

Ako smatraš da se drugi forumaši krše pravila, argesivni su ili što već bilo prema tebi ili općenito, molim te da onda ne postaš dramatične postove "odlazim s foruma!!!11!!!11elevenone!!11", već da takve postove ili privatne poruke, ako ne možeš svoj problem riješiti s korisnikom, prijaviš moderatorima. Ako ti baš svaki post od nekog korisnika smeta, odi na njegov/njezin profil i stisni link Gnjavator/ica da se njihovi postovi ne bi pokazivali.

Mislim da stvarno nema potrebe za napuštanjem foruma od strane bilo kojeg korisnika. Nadam se da ćeš se vratiti.

Naravno, ovaj post je samo moje osobno mišljenje i ne predstavlja mišljenje LZS, LZS moderatora niti drugih članova foruma.
shicy

Post Postao/la shicy »

čemu odlasci, suzne oči i teška srca? zato šta se ljudi ne slažu s tobom? pljuju po Ubuntuju? 100 ljud 100 ćudi, a kad je južina tek... :D
brale, imaj svoj stav i uvijek ga budi spreman argumentirat i nemaš se šta bojat ;)
sam si reka da je čitav floss zasnovan na različitosti...ali, u tu različitost upadaj i takve razlike da je to "boli glava" i onda se ljudi znaju zanit malo u raspravama, pa malo zaiskri...ali na kraju balade ode se na pivo i sve 5 ;)
nemoj radit djetinjaste korake, ne triba ti to ;)
max360se

Post Postao/la max360se »

Nesto sam propustio? szbunjen
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

retsam je napisao/la: Ne razumijem. OEM inačica Windowsa stoji oko 1000 kn i normalno je da će prijenosnik s Windowsom stajati više negoli isti prijenosnik s Linuxom.
Uzgred, neke trgovine ti vraćaju novac ako kupiš računalo s predinstaliranim Windowsom, a namjeravaš upotrebjavati Linux.
ma seres, kad moram biti prost 8-)
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

gMajstor je napisao/la:

..........I sve ono prije sta si napisao.............

Pozdravljam vas ... pa mozda nekad negde ... :kava
Slazem se u potpunosti s tobom.Neredovito dolazim ovdje jer sam odustao od linuxa ali, ipak svratim ponekad da procitam sta ima novoga ;)
Dakle, ja sam osoba koja se koristi windows operativnim sustavom ali dolazim na LZS jer ima jako puno zanimljivosti i jako zanimljivih likova.Jel znas ti tko je IPernar? :D

Bilo bi jako zanimljivo vidjeti sta bi se desilo kada bi se svi koji koriste i pridonose razvijanju, linux razno-raznih distribucija, okrenuli samo ka jednoj.Neka bude Ubuntu ( pa i je najrazvikaniji ).Kako bi to djelovalo na koristenje linux operativnih sustava?
:thumbs
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

szbunjen szbunjen szbunjen
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

gMajstor, malo si pretjerano reagirao. Ovo je još jedan forum u moru drugih, i svugdje se vode normalne ili ponekad žustre diskusije, zato i jesmo tu, da se zabavljamo, učimo, budemo informirani, ponekad malo pod*ebavamo i sl.

Istina, čini se da je Ubuntu postao mrzak povećem broju ljudi, vjerujem da je sve počelo kad su uveli Unity. Nekad sam ga koristio, 12.04 je bila zadnja verzija, i upravo sam jučer skinuo ovu novu da isprobam malo. Meni je skroz ok, jednostavna, lijepo izgleda, odličan "app store"... Ali preferiram nešto "lakše".

Također, nemam Windowse niti dual boot, a kao što je Lutherus rekao, vjerujem da je i kod većine tako (možda gameri imaju eventualno).

Apeliram da ostaneš na forumu, nema smisla odlazak samo zato jer se razlikujete u mišljenjima. Svi ponekad poludimo, netko nam digne živac, ali ono... klik na odjavi se, dan-dva. Kasnije sve po starom.

Samo pozitivno, nemoj shvaćati stvari preozbiljno ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Zaključano