croatianachemist, ti tvoji problemi me podsjećaju na mene i moje probleme u počecima mog korištenja linuxa, to su bili problemi da kada sam ih spomenuo dugogodišnjim i iskusnim korisnicima linuxa češkali su se po glavi i nije im uopće bilo jasno kako sam došao do toga problema.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
PunkBastard je napisao/la:croatianachemist, ti tvoji problemi me podsjećaju na mene i moje probleme u počecima mog korištenja linuxa, to su bili problemi da kada sam ih spomenuo dugogodišnjim i iskusnim korisnicima linuxa češkali su se po glavi i nije im uopće bilo jasno kako sam došao do toga problema.
a nisam baš totalni početnik, samo dugo nisam koristio linux...pa sam dosta zaboravio
koristio sam ubuntu prije davno, htio sam ponovno ali ne mogu prožvakat unity nikako
Ja sam trenutno na MATE-u, nije mi se dalo instalirati ga na wheezy koji ima GNOME3 pa koristim LMDE
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.