čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
a slušaj...znam neke slučaje prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama kad motorist nije upalija svitla, sunce mu je bilo iza leđa, i vozač iz suprotnog smjera ga nije vidija...
- drone
- Moderator
Dobro, motoristi su priča za sebe. Do sada nisam vidio motoristu koji vozi normalno po gradu izuzev možda likova na Harleyima koji uglavnom voze ok. Ne mislim ni na skutere i mopede, nego baš na ove što imaju jače motore. Em voze dvostruko brže od dopuštenog, em naglo ubrzavaju i naglo koče, em rade slalom i onda pizde kad im netko presiječe put (ako ne bude nesreće). To sam vidio bezbroj puta pa ne bih rekao da je predrasuda i izuzetak nego baš pravilo. A da bi ga netko zamijetio i u svakom trenutku pratio morao bi biti Chuck Norris za volanom. Zašto ne voze normalnom brzinom i po pravilima? Nije gušt, je li?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
ne znam zašto tako voze...jučer mi se neki skuteraš zalipija na guzicu, pa je malo s live strane, pa sa desne...pa vamo, tamo...dok se nisan da desno da idiot prođe, nije presta...posli ga je skoro skupija vozač ispred mene...
Moj auto (znaš koje je boje) vozač koji mi ide ususret ne vidi na 100-150 metara ako je sunce meni iza leđa tako da nisi u pravudrone je napisao/la:Svjetla su da vidiš po noći kud ideš
Ako ne vidiš AUTO usred bijela dana, bolje vrati vozačku!![]()
(ovaj od sunca ne vidi auto, blješti mu)
Ovo za motoriste je živa isitna. Ja sam skoro ubio budalu jer se vozio na zadnjem kotaču parsto metara u mom mrtvom kutu, i da nisam slučajno bio taj dan malo paranoidan, ne bih ekstra glavu okrenuo kod prestrojavanja i lik bi bio u komadićima.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ok vozači, pitanje (bez googlanja molim
): Koja svjetla na vozilu u pravilu moraju koristiti vozači za vrijeme vožnje:
a) pozicijska
b) kratka
c) duga
a) pozicijska
b) kratka
c) duga
C)Bertone je napisao/la:Ok vozači, pitanje (bez googlanja molim): Koja svjetla na vozilu u pravilu moraju koristiti vozači za vrijeme vožnje:
a) pozicijska
b) kratka
c) duga
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
uvijek za vrijeme vožnje, a)
Bravo @shrike,..
pitanje je zašto, pa upravo zato što su određene boje koliko teško uočljive da su čak i naši stručnjaci prepoznali potencijalnu opasnost na cestama, inače je ta odredba prvi put usvojena s pretprošlim zakonom iz dvije tisuće i neke (onaj u kojem nije bilo ljetno/zimskog perioda nego su svjetla morala biti uvijek upaljena) no onda se na žalost umiješala politika i pod izlikom da brine za novčanike građana i socijalu uvela sistem moraš/ne moraš paliti svijetla.
@Shicy .. sjedni, jedan
pitanje je zašto, pa upravo zato što su određene boje koliko teško uočljive da su čak i naši stručnjaci prepoznali potencijalnu opasnost na cestama, inače je ta odredba prvi put usvojena s pretprošlim zakonom iz dvije tisuće i neke (onaj u kojem nije bilo ljetno/zimskog perioda nego su svjetla morala biti uvijek upaljena) no onda se na žalost umiješala politika i pod izlikom da brine za novčanike građana i socijalu uvela sistem moraš/ne moraš paliti svijetla.
@Shicy .. sjedni, jedan