Mozda si bil janPi pa se ne sjecas.iv@n je napisao/la:Tvoje valjanje po podu grohotom se smješući dalo je naslutiti da si upravo ti krivac
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Lutherus
Opće me strah do grada otići. Moram kroz par minuta krenuti a vani tak pada da me strah kak se budem doma vratil, živ smrznuti ili budem ostal zatrpani pod snjegom.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
S autom ne bi preporucal iti ak je ko u Zagrebu. Gerdo je. Pehaka se snajdes. Samo deni duge gace ili zemi rezerne carape i hlace. Ak sam ja po pol metra snega dosel doma onda bus i ti!Lutherus je napisao/la:Opće me strah do grada otići. Moram kroz par minuta krenuti a vani tak pada da me strah kak se budem doma vratil, živ smrznuti ili budem ostal zatrpani pod snjegom.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Nisam u strip fazonu, tako da definitivno nisam ja.Medojedni jazavac je napisao/la:Mozda si bil janPi pa se ne sjecas.iv@n je napisao/la:Tvoje valjanje po podu grohotom se smješući dalo je naslutiti da si upravo ti krivac
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- retsam
Meni se isto dogodilo da je osvanuo post koji nisam napisao, a kasnije se to više nije događalo 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ja sam danas ostao doma.Lutherus je napisao/la:Opće me strah do grada otići. Moram kroz par minuta krenuti a vani tak pada da me strah kak se budem doma vratil, živ smrznuti ili budem ostal zatrpani pod snjegom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
to si na poslu?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Na kavu u snijegu