Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Formula 1
Za HNL ne znam, ali F1 je posljednje dvije sezone postala zanimljivija.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Odlična utrka, super početak sezone

- Heisenberg
Hoce li bit repriza na SPTV-u?
Nisam stigao pogledat
Nisam stigao pogledat
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Lutherus
već par sezona ne gledam same utrke. Možda sam jedan od malobrojnih kojem se tu jedino viđaju mašine....
hmm da mi dopuste raskopati jednu.....
hmm da mi dopuste raskopati jednu.....
- Heisenberg
ZahvaljujemBertone je napisao/la:hoće u jedan i petnaest, danas "after" podne
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Postoji mogucnost da se Honda vrati u Formulu 1 2015. kao proizvodjac motora za McLaren
Vise na:
http://www.bdlive.co.za/sport/otherspor ... th-mclaren
Vise na:
http://www.bdlive.co.za/sport/otherspor ... th-mclaren
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Super, to znači da negdje 2016/2017 na cesti možemo očekivati novog NSX-a .. bed je jedino kaj si ga nebum mogel kupiti 
Nikad ne znas
- Heisenberg
Nazalost i to nece pomoc McLarenu da ostvari bolje rezultate.max360se je napisao/la:Nikad ne znas