Steam on Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Steam on Linux
Bravo!
- PunkBastard
I to samo ove distre koje su nabrojane, a tko zna koliko je još bilo ovih što su "unofficial" instalirali
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
tko zna kako oni to broje...PunkBastard je napisao/la:I to samo ove distre koje su nabrojane, a tko zna koliko je još bilo ovih što su "unofficial" instalirali
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
Evo još malo statistike: http://www.techdrivein.com/2013/03/stea ... ac-os.html
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Uskoro nam dolazi Day of Defet na linux kao i Source verzija.
http://www.phoronix.com/scan.php?pag...tem&px=MTMyNzE
http://www.phoronix.com/scan.php?pag...tem&px=MTMyNzE
Half-Life 2: Deathmatch stigao na steam...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Zašto Steam klijent skuplja i podatke o svim instaliranim aplikacijama kao što je navedeno ovdje? To mi jako liči na "špijunski" softver... Dobro da još broj mailova u mailboxovima korisnika nema u statistici.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Tamo piše i:4ndY je napisao/la:Zašto Steam klijent skuplja i podatke o svim instaliranim aplikacijama kao što je navedeno ovdje? To mi jako liči na "špijunski" softver... Dobro da još broj mailova u mailboxovima korisnika nema u statistici.
Participation in the survey is optional, and anonymous.
Baš tako piše da je opciono ti ne moraš učestovati, meni kad god ponudi ja učestvujem ne vidim ništa loše u tome nemam šta sakriti. 
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Jel sudjelovanje po defaultu uključeno ili isključeno? 
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'