Dobio sam sliku, namjestio rezoluciju. Onda sam pokrenuo Yast i Hardware Information. Prvi puta mi je totalno smrzao komp. Nije reagirao ni miš ni tastatura. Svejedno sam ostavio neko vrijeme, a onda se sam od sebe resetirao. Potom sam opet pokrenuo openSUSE, rezoluciju nije zapamtio, pa sam namjestio ponovo. Opet pokrećem Hardware Information. Ovaj puta prolazi mjesto gdje je smrzlo, međutim odjednom se pointer pretvara u nešto... kao da ga nešto izjedadrone je napisao/la:Je, imam nVidiu. Polako... godinama me pobjeđuje, neće više!
Opet smrzava, ali se ne resetira nego ostaje tako s tim da rade miš i tastatura. Stišćem CTRL + ALT + F1 i dobijam crni ekran bez ičeg (ledica monitora blinka), više ništa ne reagira, smrzlo totalno. Slijedi hard reset...
Ponovo namiještam rezoluciju, rebootam. Rezolucija je ovaj put ostala (u KDE-u, ne i u KDM-u, al to znam što je...) Odlazim u Yast, podešavam wifi, nema ničeg u NM-u. Reboot. Nema mreže. Prčkam... Kaže reboot is needed... Pritišćem OK, nešto vergla, izbacuje Error No network running, ali se pojavljuje moj wlan u NM-u. Uključujem svoju mrežu, krajičkom oka zapažam nešto failed dolje... ali se spojio i radi. Aj još jedan reboot... Opet sere... Odoh pod tuš. Ček još jedan reboot samo... Evo ga radi. Sad odoh pod tuš