SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
Da probal sam RC1, kako misliš da samo mijenja prozirnost?
Geeko samo mijenja opacity od 0.1 do 1Grof je napisao/la:Da probal sam RC1, kako misliš da samo mijenja prozirnost?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
i tak bu ostalo?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
sumski je, više nego zasluženo, postao moderator openSUSE podforuma!
Čestitke sumskom!
Velik je to plus za našu skromnu openSUSE zajednicu
Čestitke sumskom!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Tko od prisutnih koristi službani openSUSE forum?
https://forums.opensuse.org/forum.php
https://forums.opensuse.org/forum.php
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
ja, ali dosta rijetko.
- drone
- Moderator
stefan je napisao/la:sumski je, više nego zasluženo, postao moderator openSUSE podforuma!
Čestitke sumskom!
Čestitke. Iako openSUSE nije moja distra, redovito pratim vaše teme jer ima zanimljivih, dobrih i korisnih stvari, a i KDE mi je poveznica.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Cestitam
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.